Електронен четец под коледното дърво: защо PocketBook е най-добрият подарък за деца и възрастни

13 декември 2021 г.

Ако още нямате идея както да подарите на семейството и приятелите си за Коледа, ние имаме страхотно предложение! Какво ще кажете за джаджа, която ще се хареса както на ученици, така и на дядовци, която ще забавлява и обучава, няма да вреди на очите ви и няма да ви отвлича от перфектно комфортно четене? Да, такова устройство съществува и то се нарича електронен четец PocketBook!

В навечерието на празниците ние приготвихме пълна торба с факти, които със сигурност ще ви убедят, че един електронен четец ще бъде перфектната изненада под коледното дърво.

Защо PocketBook е перфектният коледен подарък за детето

Планирате ли да подарите на детето си интересна книга, но не знаете коя? Всеки електронен четец PocketBook разполага с достатъчно място за всички шедьоври на детската литература: от „Островът на съкровищата“ и „Том Сойер“ до „Котки воини“ и „Хари Потър“! Освен това, за разлика от традиционната книга, джаджата има много повече шансове да заинтересува и заплени съвременните деца.

А за да направите четенето още по-ярко преживяване за децата, можете да изберете PocketBook с новаторски цветен екран. Илюстрациите на страниците на книгите ще изглеждат още по-привлекателни, а очите на младите читатели ще бъдат надеждно защитени с технологията E Ink.

PocketBook и дядо Коледа препоръчват следните модели: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Защо PocketBook е перфектният коледен подарък за тийнейджъра

PocketBook не е просто още едно устройство за игри, гледане на видеоклипове или чат. Нашите електронни четци са предназначени предимно за четене, така че социалните медии няма да отвличат тийнейджърите от книгата или учебника. Като говорим за учебници: PocketBook тежи не повече от обикновен бележник, но може да побере цялата училищна библиотека. Той просто е мечта за всеки учащ с тежка раница.

В същото време PocketBook е много повече от само устройство за четене на електронни книги! Много модели са снабдени с Bluetooth и възпроизвеждат аудио файлове, така че можете да слушате аудио книги, подкастове, аудио уроци по чужди езици и др. Освен това на електронния четец можете да четете комикси и манга, които тийнейджърите със сигурност ще харесат.

PocketBook и дядо Коледа препоръчват следните модели: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Защо PocketBook е перфектният коледен подарък за дядовците и бабите

Мислите ли, че възрастните хора не са особено запознати с модерната технология? Е, това определено не се отнася за PocketBook! Тази невероятно лесна за употреба джаджа ще бъде истински подарък за родителите и бабите и дядовците ви. В допълнение към сензорния екран всеки електронен четец е снабден с удобни бутони за управление, а теглото на повечето модели не надхвърля 225 грама. С други думи PocketBook е лесен за държане и управление.

Друго предимство на електронния четец е способността за бързо уголемяване до удобен размер. Това ще позволи на всеки човек да чете с максимален комфорт и без да напряга очите си. Освен това PocketBook е голяма библиотека, която лесно може да побере хиляди и хиляди томове за всеки вкус. Така че можете да забравите за праха върху книгите завинаги!

PocketBook и дядо Коледа препоръчват следните модели: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Защо PocketBook е перфектният коледен подарък за обичания от вас човек

Електронните четци PocketBook се различават не само по уникални характеристики, но и по размер и дизайн. Това означава, че непременно ще намерите модел, който подхожда перфектно на любимия ви човек. Компактен и свръхлек PocketBook Touch Lux 5 в червен цвят, който влиза във всяка ръчна чанта, или голям и стилен PocketBook InkPad Lite за четене и работа с документи? Или устройството трябва да бъде водоустойчиво или с поддръжка на аудио? Вие решавате!

Освен това електронният четец с голям екран е страхотно устройство за романтично четене по двойки. Всички съвременни модели на PocketBook са снабдени с предно осветления или технология SMARTlight, така че можете да четете навсякъде и по всяко време: в самолетния салон, в стая, осветена само от огъня в камината, или дори по време на излет под звездното небе.

PocketBook и дядо Коледа препоръчват следните модели: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Защо PocketBook е перфектният коледен подарък за вас самите

При всички тези подаръци за семейство и приятели е важно да не забравите себе си! Нямате празнично настроение? Зарадвайте себе си с дългоочаквания електронен четец под коледното дърво, защото кой, ако не вие, знае какво точно искате!

Което и устройство PocketBook да изберете, вие с гаранция ще получите електронен четец с щадящ очите екран E Ink, поддръжка на всички популярни формати (книга, графика и аудио в някои модели), модерен дизайн и батерия, проектирана за цял месец активно четене без презареждане. Новият ви електронен четец може да има цветен екран, да е водоустойчив и да предоставя комфортно четене дори в тъмнина благодарение на предното осветление или функцията SMARTlight.

PocketBook и дядо Коледа препоръчват следните модели: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

обратно
Aa HD