image

Развива се от читатели за читатели

За PocketBook

Най-доброто четене – навсякъде, по всяко време

Един от най-големите глобални производители на e-четци, базирани на технологията E Ink, с централа в Лугано, Швейцария. Компанията PocketBook е основана през 2007 г. и продава понастоящем своите продукти в повече от 35 държави в цял свят. Създавайки висококачествен хардуер, ергономичен продуктов дизайн и уникални софтуерни решения, PocketBook гарантира на потребителите безпроблемно четене – навсякъде, по всяко време.

Нашите ценности

01

Свобода. Чрез продуктите и услугите ни нашите потребители имат пълна свобода, където и да са.

02

Практичност. PocketBook е доверен приятел, който ви е винаги под ръка, във всяка ситуация.

03

Човечност. Зад PocketBook стоят хора, споделящи уникални истории, които ни правят истински.

image

Свобода. Комфорт при четене.

С идеята да предоставим пълна свобода, осигуряваме всички модерни възможности за четене в облак. Можете да четете където и да е, на всяко място, на всяко устройство, в перфектен комфорт.

image

С фокус върху личността

Създаваме e-четците с голямо уважение и грижа към всеки потребител. Устройствата са оборудвани с щадящи очите екрани, интерфейс на 35 езика и обширни възможности за персонализирани настройки.

image

Стремим се да ви дадем повече

Не виждаме ограничения в намерението си да ви предложим повече стойност! Първокласни функции, разнообразие от цветове на продукта и размери на екрана. Изборът е ваш. Винаги сте в крак с модата.

Инсталиране на приложението PocketBook Reader
image

Технологията E Ink

Технологията E Ink е алтернатива на обикновената хартиена книга, с тази разлика, че осигурява още по-голяма свобода на любителите на четенето.

За E ink
image

Обичаме това, което правим

Екипът ни е насреща

Aa HD