E ink Technology

Технологията E Ink е алтернатива на обикновената хартиена книга, с тази разлика, че осигурява още по-голяма свобода на любителите на четенето. Ефективен разход на енергия, лесно използване на слънце и безопасност за очите – всички тези характеристики гарантират възможно най-голямо удобство при четене, независимо от времето и мястото.


Като на хартия

Оптичните свойства на екраните E Ink ги доближават в максимална степен до традиционните хартиени страници. Можете да четете с часове на устройство с екран E Ink без никакви отрицателни последствия, точно както хартиена книга.

Pocketbook-Paper-like


Безопасен за очите

За разлика от смартфоните и таблетите, четенето на екран E Ink не вреди на зрението. Използването на PocketBook е подобно на четенето на обикновена книга: няма да почувствате умора в очите благодарение на светлоотразителните характеристики на екрана.

Pocketbook-Safe-for-eyes


1 зареждане – 1 месец

Ниският разход на енергия на електронния четец ви дава възможност да го зареждате едва около веднъж месечно. Това е така, защото благодарение на екрана E Ink четецът не се нуждае от непрекъснато захранване, за да поддържа изображението, след като то е показано на екрана.

Pocketbook-1-charge-1-month


Без отблясъци на слънце

За разлика от устройствата с LCD дисплеи, които стават безполезни на слънчева светлина, светлоотразителните екрани E Ink се четат дори още по-лесно, когато грее слънце.

Pocketbook-No-glares-in-the-sun


Широк зрителен ъгъл

Дисплеите E Ink осигуряват по-голямо удобство при четене благодарение на максималните зрителни ъгли, които са същите както при обикновена хартиена страница.

Pocketbook-Wide-viewing-angleAa HD