Как да запазите невредим своя електронен четец: лесни правила и съвети от PocketBook

3 юни 2021 г.

Всеки електронен четец PocketBook е идеално устройство за четене. Защо? Защото независимо от типа на модела и някои технически характеристики, всички наши устройства са напълно безопасни за зрението, могат да работят до 1 месец без презареждане и освен това са леки, компактни и стилни.

Но въпреки своята надеждност и функционалност всеки електронен четец е доста деликатно устройство, което изисква внимателно боравене.

Затова ви предлагаме някои полезни съвети за това как да запазите невредим своя електронен четец. Можете да гледате нашето съвсем ново видео или да прочетете полезните съвети по-долу. Но най-доброто решение е и да гледате, и да прочетете:)

1. Вашият супер герой, който щади очите, също се нуждае от известни грижи

Моля, не забравяйте, че електронният четец е много различен от обикновен смартфон. Поради уникалната си конструкция екраните E Ink са изключително безопасни за очите, но те също се нуждаят от специално внимание и уважение при боравене. Така че не забравяйте тези прости правила:

  • Не усуквайте екрана.
  • Не го натискайте твърде силно.

2. Всеки герой се нуждае от предпазен костюм

Най-добрият начин да запазите най-добрия електронен четец в добро състояние и невредим е да го носите в специален калъф. Това ще предпази устройството от нащърбвания, надрасквания и други механични повреди. Нещо повече, калъфът осигурява на PocketBook някои допълнителни потребителски качества.

3. Суперсилата, с която е надарено устройството, е удобното четене, а не летенето

Почти никой предмет (освен ако не е топка) не обича особено да се удря в пода. Включително и PocketBook. Моля, не забравяйте, че екранът E Ink е крехък, и не изпускайте на пода цялата си библиотека с няколко хиляди книги.

4. Всеки герой се нуждае от защитено убежище

Където и да ходите, пътувате с автомобил, летите или плавате, PocketBook винаги ви е под ръка с вълнуваща книга за четене. Но ще бъде много по-добре, ако го държите далече от опасни съседи в стаята (или в чантата), като ключове, ножици или други остри или тежки предмети, които могат да повредят вашия електронен четец.

Тези основни правила ви очакват и в новото ни видео за безопасно боравене с електронния четец.

обратно
Aa HD