Най-добрите книги за Коледа: изпълни празниците си с истинска магия

19 декември 2019 г.

Коледните празници вече чукат на вратата ни, но ежедневието ни е притиснало и не ни остава време да се предадем на празничното настроение! А именно, да се съберем с най-близките, да пием топъл шоколад или да прочетем на PocketBook-a си вдъхновяваща и стопляща история и просто да оставим Коледния дух да ни донесе радост!

„Коледна песен“ от Чарлз Дикенс

Една от най-поучителните истории, без която нашия списък не може да бъде възможен! Страхотна история с щастлив край, който всички заслужаваме!

„Как Гринч открадна Коледа!“ от д-р Сюс

На Коледа всичко е възможно! Дори злодеите могат да се превърнат в любими герои, въпреки че правят всичко възможно да откраднат Коледата ни.

„Полярен експрес“ от Крис Ван Алсбърг

Няма дете, което да не си мечтае да се качи на влак и да посети Дядо Коледа, както ида получи най-вълшебния подарък.

„Да пропуснеш Коледа“ от Джон Гришам

Брилянтна история за родители, които избират да не празнуват Коледа, а вместо това се пускат на пътешествие с круиз.


„Автобиографията на Дядо Коледа“ от Джеф Гуин

Всичко с една малка статия за факти, свързани с Коледа и прераства в пътешествие до Северния полюс и лична среща с.... Оставяме сами да се досетите.

„Писма от Дядо Коледа“ от Дж. Р. Р. Толкин

Колекция от писма, които самия Толкин е написал за своите деца от името на Дядо Коледа, разказващи истории за приключения, магьосници, за битки с гоблини и други същества.

„Чудеса край малката река“ от Фани Флалг

Главният герой бяха от проблемите си в малък и мистериозен град, където се среща с великолепните му жители. Място, което изглежда перфектно за една незабравима Коледа.

„Нощта преди Коледа“ от Клемент Мур

Тази любима коледна история, която винаги ще ни радва с цветните си илюстрации и ще изпълва дома ни с коледно настроение.

„Сняг вали“ от Джон Грийн

Няколко романтични истории, не случайно включени в списъка на New York Tiimes за най-продавани книги, със сигурност ще разнообрази вашите празници.

"Дядо Коледа и седемте разбойници от Братя Мормареви"

Една шеметна коледна история, написана от Братя Мормареви! Гол мъж, танкист, ресторанти, елени и какво ли още не ще срещнете по столичните улици! Една по-различна коледна история! Дали ще се случи чуди?...прочете я и ще разберете.

„Винаги ще има Коледа“ от Джени Хейл

Очарователна история за магията на Коледа, вълшебните мигове със семейството и щастието да се влюбиш по време на празника

обратно
Aa HD