Скочете в любима книга и спасете суперагента: гледайте новите умопомрачителни реклами с PocketBook

17 септември 2020 г.

PocketBook обявява премиерата в YouTube на своята нова умопомрачителна рекламна серия, която показва магията на потапянето в сюжета на книга, размивайки границите между литературните истории и реалния живот.

Новите видеоклипове продължават идеята на „Inside your PocketBook“ (В твоя PocketBook), рекламирана от филма на марката „Epic fight Sherlock vs. Dracula” (Епичната битка на Шерлок срещу Дракула) в 360-градусов формат. От пускането му през 2019 г. филмът събра над 15 милиона гледания в YouTube. Новите реклами обаче показват завладяващото чувство при четенето по напълно нов начин: още по-голямо забавление и лудост!

Защо „Inside your PocketBook“ (В твоя PocketBook)?

Читателите постоянно споделят емоции и чувства от книги, които са прочели с PocketBook. Някои дори отиват по-далеч и описват епизоди, където той или тя биха действали различно от героя. Ние обичаме да четем за възможността да избягаме от действителността, да се въплъщаваме в нови роли.

В новите рекламни клипове PocketBook разкрива тези конкретни потребителски идеи. Ние не просто четем книга, ние изживяваме кратък живот заедно с героите, като си представяме, че сме „на тяхно място”. Точно това обединява любителите на четенето по целия свят.

Четенето ви позволява да скочите в друга реалност и ние се надяваме, че нашите нови видеоклипове ще напомнят, че с електронните четци можете да се гмурнете в сюжета на книга не само на дивана у дома, но и навсякъде и по всяко време! Благодарение на устройствата E Ink четенето стана по-мобилно от всякога.

За какво е серията?

Серията на марката включва четири рекламни клипа: блокбъстъра „The Spy Granny” (Бабата шпионин), класическия романс „The Shocking Waltz” (Шокиращият валс), приказката „The Sleeping Daddy” (Спящият татко) и фентъзито „The Witches' Lesson” (Урокът на вещиците). Зрителят ще скочи в кулминацията на сюжета и само няколко секунди по-късно ще стане свидетел на внезапно прехвърляне на фантастичната история от книгата в действителността.

Кампанията току-що започна в YouTube с две завладяващи истории: „The Spy Granny” (Бабата шпионин) и „The Shocking Waltz” (Шокиращият валс) - толкова различни по стил, но носещи една и съща идея на пълно въвличане в сюжета на книгата.

„The Spy Granny” (Бабата шпионин) е зашеметяващ шпионски екшън, в който главният герой изпълнява важна тайна мисия. Четенето на книга с такъв драматичен сюжет може да бъде много опасно – читателите са погълнати от историята и могат да се окажат в центъра на ожесточена престрелка! След това може би ще трябва да спасят агента от лошите въоръжени момчета.

За онези, които предпочитат не толкова рискови забавления, PocketBook ви кани да изтанцувате „The Shocking Waltz” (Шокиращият валс) на най-пищния бал на сезона. Добра новина: читателите не трябва да се притесняват за официално облекло. Все пак историческите романи се очаква да бъдат четени в комфорта на собствения ви дом.

В средата на есента PocketBook ще пусне две други еднакво завладяващи истории: „The Witches' Lesson” (Урокът на вещиците) и „The Sleeping Daddy” (Спящият татко). Нашите зрители ще трябва да се научат да летят на метлата на вещиците и да се промъкват в леговището на огнедишащ дракон с храбрия герой!

Главната цел на цифровата кампания е даде добро настроение и да покаже какво обединява любителите на четенето по целия свят по креативен и забавен начин.

обратно
Aa HD