PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: ексклузивен цвят и шикозен калъф

19 ноември 2020 г.

PocketBook обявява старта на продажбите на лимитираните серии на Touch HD 3, един от най-популярните и търсени модели на марката. Новият PocketBook Touch HD 3 Limited Edition идва в ексклузивен перленобял цвят в комплект със стилен предпазен калъф. Моделът се предоставя с една допълнителна година гаранция и е в подаръчна кутия, която го прави перфектният подарък за всеки любител на книгите.

Електронният четец в изискан перленобял цвят, който отразява свободата на океана и модела на мидата, се допълва перфектно от лазурносин калъф. Тази комбинация на вдъхновение и технология е създадена за незабравимо пътуване през страниците на вълнуващи романи.

Истински шедьовър на електронното четене с огромни възможности

PocketBook Touch HD 3 комбинира най-доброто, което модерният електронен четец трябва да предложи на потребителите. Устройството разполага с мултисензорен 6-инчов HD екран E Ink Carta™, интелигентна технология SMARTlight и мощен двуядрен процесор. Подобно на всички електронни четци PocketBook моделът Touch HD 3 поддържа най-широката гама от формати на пазара - 19 формата за книги и 4 графични формата без конвертиране.

С технологията HZO Protection™ (стандарт IPx7) електронният четец е защитен от вредното влияние на водата. Устройството може да издържи потапяне в сладка вода до един метър за до 30 минути, което означава, че можете да четете на плажа или да се излегнете във ваната, без да се притеснявате за безопасността на устройството.

Устройството е не само удобно за четене, но и за слушане на аудиокниги или музика по време на четене: то поддържа Bluetooth и 6 аудиоформата: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Удивителният цвят допълва всепризнатия дизайн

Перленобелият цвят добавя нова нотка на финес към елегантния и стилен електронен четец. Носителят на наградата Red Dot за най-добър продуктов дизайн изглежда още по-привлекателен в ексклузивен цвят и е изключително подходящ както за мъже, така и за жени.

Лимитираното издание на модела запазва своя компактен размер (161,3 × 108 × 8 mm) и невероятно малко тегло от само 155 g. Ергономичното устройство е меко на допир, така че не само да се наслаждавате на интересна книга, а и на самия процес на четене и държане на устройството в ръка.

Стилен и задължителен аксесоар

Комплектът на PocketBook Touch HD 3 Limited Edition включва стилен тъмносин калъф, който ще защитава надеждно електронния четец и ще направи процеса на четене още по-удобен.

Подсиленият по ръбовете калъф държи здраво устройството и пази всичките му части в безопасност, включително ръбовете, така че можете да носите електронния четец в чанта или раница, без да се притеснявате, че ще го надраскате. Аксесоарът тежи само 80 g и е изработен от плътен полиуретан и микрофибър.

Друга причина да използвате калъф е неговото взаимодействие със специалния сензор за калъфа, който автоматично поставя електронния четец в режим на заспиване след затваряне на екрана. Това ви позволява да намалите консумацията от батерията и така да увеличите времето на работа без презареждане.

Удължена 3-годишна гаранция

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition може да се похвали с още едно предимство – допълнителна година на гаранционно обслужване. Тя удължава гаранцията на устройството до три години и е най-доброто доказателство за безупречното му качество.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – ексклузивно изпълнен шедьовър за четене.

обратно
Aa HD