Актуализирано приложение PocketBook Reader: ново ниво на удобство при четене

14 май 2020 г.

PocketBook представи мащабна актуализация за един от основните си хитове, мобилното приложение PocketBook Reader за устройства с iOS и Android. Чисто нов дизайн и допълнителен аудио формат, опростена процедура за удостоверяване, повече опции за синхронизация и обмен на книги и много други функции ще направят приложението още по-удобно.

PocketBook Reader не е просто мобилно приложение за четене, а истинският клуб за книги във вашето устройство. Четете и слушайте в различни формати, синхронизирайте библиотеки и местата, докъдето сте стигнали при четене на книги, споделяйте впечатления за книги и получавайте препоръки: благодарение на PocketBook Reader всичките ви книги са достъпни на вашия смартфон или таблет.

И така, какво е новото в приложението PocketBook Reader?

  • Нови услуги за съхранение на книги – отсега нататък потребителите на PocketBook Reader могат да добавят към библиотеката си и да четат книги от съхранението в облака на Google Drive, както и стоки, закупени от Google Play Books. Потребителите могат да влизат едновременно в няколко различни акаунта на различни услуги, като PocketBook Cloud или Dropbox.
  • Нови настройки на интерфейса – потребителският интерфейс на PocketBook Reader получи нови цветови теми, които ще ви помогнат да разнообразите работата с приложението и да го настроите към вашето настроение. Модерният и сбит дизайн на приложението ще осигури максимално удобство при електронното четене.
  • Притурки със списъци с книги на началния екран – поради притурките на основния екран потребителите получават бърз достъп до списъците с книги от различни онлайн услуги. Притурките се добавят и премахват от екрана автоматично, след като влезете и излезете от акаунта си. В същото време потребителите могат да добавят всякакви списъци с книги на началния екран.
  • Поддръжка за новия аудио формат – в обновеното приложение традиционният формат mp3 се допълва от аудио формата m4b, който е перфектен за слушане на аудиокниги. Освен това закупените от вас аудиокниги вече се синхронизират с услугата PocketBook Cloud.
  • Удостоверяването е по-удобно от всякога – с един акаунт на PocketBook можете да работите с други услуги, като PocketBook Cloud и ReadRate, без да губите време за регистрация. А за собствениците на електронни четци на PocketBook има нова опция за синхронизиране на акаунти и библиотеки чрез сканиране на QR кода в приложението PocketBook Reader.
  • Подобрено взаимодействие на приложението с услугата Dropbox – отсега нататък потребителите могат да обменят книги между устройства с iOS и Android, като използват приложението PocketBook Reader.
  • Функция за плъзгане и пускане – файловете с книги вече се прехвърлят по-лесно от паметта на устройството до всяко съхранение в облак: просто плъзнете желания документ.
  • Взаимодействието със списъците с книги вече е още по-удобно – сортирайте локални файлове и книги от услуги в облака, създавайте колекции и др. Навигирането във вашите дигитални библиотеки никога не е било толкова бързо. Благодарение на променения дизайн на раздела „Папки“, който сега изглежда като файлов мениджър, навигацията в паметта на устройството за търсене на книги се подобри.

Разбира се, това не е пълен списък с актуализациите на PocketBook Reader, затова отворете приложението си и се запознайте с новите му функции.

И ако все още не притежавате PocketBook Reader, изтеглете го от App Store или Google Play и преминете към ново ниво на електронно четене.

обратно
Aa HD