PocketBook InkPad 3 Pro – вашият експерт в четенето на голям екран

30 юли 2019 г.

PocketBook има удоволствието да ви представи PocketBook InkPad 3 Pro – новото издание на 7,8-инчовия електронен четец, който вече е защитен от вода и може да осъществява връзка чрез Bluetooth. Тези нови функции, заедно с елегантния дизайн, SMARTlight и аудиоизхода превръщат новия модел PocketBook в истински професионалист в света на електронните четци.

Големи възможност с голям електронен четец

Новият PocketBook InkPad 3 Pro с размери на книга е оборудван със 7,8-инчов E Ink Carta™ HD (1404 x 1872) екран с 300 DPI. Такъв дисплей дава възможност за практическо премахване на границата между традиционна и електронна страница, тъй като размерите на електронния четец го правят възможно най-наподобяващ средноголяма печатна книга. Екранът от последно поколение ви дава възможност да забравите, че четете на електронния четец. Очите не усещат никакво напрежение, а информацията се възприема по-добре – точно както при четене на обикновена книга на хартия.

Стъпка напред в свободата на четене

Можете безопасно да се насладите на четенето с PocketBook InkPad 3 Pro където и да е: когато си лежите във ваната или до басейна, на плажа и дори в дъжда. Новият електронен четец е напълно водоустойчив. Покритието с дебелина няколко микрона надеждно предпазва вътрешните електронни компоненти на устройството от потенциални повреди, предизвикани от излагане на въздействието на влага или течности. Благодарение на свойствата, отговарящи на IPX8, устройството може да остане потопено в сладка вода на дълбочина до 2 метра в продължение на до 60 минути, без това да му навреди.

По-добра защита благодарение на предпазен калъф

За да се осигури допълнителна защита от механични повреди, комплектът за продажба на дребно на PocketBook InkPad 3 Pro включва практичен черен калъф. Освен това използването на калъф ще увеличи ефективността на електронния четец. PocketBook InkPad 3 Pro има вграден сензор за капака, който превключва автоматично устройството в режим на „заспиване“ всеки път, когато го поставите в калъфа.

Интелигентно пригаждане към вашия интелигентен начин на живот

Технологията SMARTlight е нещо повече от предно осветление. Тази функция ще балансира автоматично яркостта и цветната температура на екрана в зависимост от осветлението и времето на деня.Потребителят може да регулира ръчно яркостта и цветната температура на предното осветление, без да напуска страницата от книгата. Също така е възможно да се създават шаблони с различни набори от настройки на яркостта на екрана, които ще опростят работата с електронния четец и ще ви спестят време.

Не само за читатели, но и за слушатели

PocketBook InkPad 3 Pro е създаден, за да осигурява максимум възможности за всеки потребител: можете не само да четете книги, но също и да ги слушате, благодарение на micro USB аудио адаптера и безжичната Bluetooth връзка. Електронният четец поддържа двата най-популярни аудио формата – mp3 и m4b, така че можете да слушате и да си отбелязвате удобно докъде сте стигнали в любимите си аудиокниги, където и да се намирате. Или просто слушайте музика, докато четете!

Друга полезна функция на PocketBook InkPad 3 Pro, която си струва да се спомене, е Text-to-Speech (Преобразуване на текста в реч), която превръща електронния четец в истински разказвач на истории. Благодарение на Text-to-Speech вашето устройство може да преобразува текста на електронната книга в реч и да чете на глас всеки текстов файл от библиотеката на електронния четец.

Устройство с бърза мисъл за всяка задача

PocketBook InkPad 3 Pro е снабден с двуядрен процесор с висока ефективност и 1 GB RAM памет, което увеличава значително скоростта на електронния четец. На първо място това касае скоростта на стартиране на приложенията и услугите, както и плавното прелистване.

Батерията с капацитет 1900 mAh ще ви осигури седмици вълнуващо четене без необходимост от презареждане. Вътрешната памет на електронния четец е разширена до 16 GB, което ще ви даде възможност да съхранявате в него електронна библиотека с повече от 3000 книги.PocketBook InkPad 3 Pro поддържа 19 формата за книги и 4 графични формата (JPEG, BMP, PNG и TIFF). И всички тези файлове могат да бъдат изтеглени лесно на електронния четец благодарение на вградената Wi-Fi връзка и онлайн услугите: Dropbox, Send-to-PocketBook и PocketBook Cloud.

Освен това предварително инсталираните речници Abbyy Lingvo® с 24 езикови комбинации не само улесняват четенето и превода на чужда литература, но и превръщат PocketBook InkPad 3 Pro в необходим помощник при пътувания.

Стилен и лек електронен четец – идеалният спътник

PocketBook InkPad 3 Pro се отличава не само с големия си HD екран с диагонал от 7,8 инча. При размери 195 x 136,5 x 8 mm, теглото на устройството е само 225 грама, което ви дава възможност да го носите със себе си при ежедневните си пътувания из града или при далечни пътешествия.

Електронният четец грабва вниманието и със стилния си и добре обмислен дизайн, който съответства на най-новите глобални тенденции. Устройството не само изглежда прекрасно, но е и изключително ергономично и удобно за използване – лесно е да го държите и можете да го управлявате с една ръка.

PocketBook InkPad 3 Pro – истински професионалист в света на електронните четци

обратно
Aa HD