PocketBook Verse Pro Color: суперкомпактен електронен четец с цветен екран E Ink Kaleido™ 3

4 юни 2024 г.

PocketBook с гордост анонсира най-новия си електронен четец - PocketBook Verse Pro Color, 6-инчов модел с най-новия цветен екран E Ink Kaleido™ 3, предназначен да осигури завладяващо преживяване при четене и слушане. Компактен, но мощен, Verse Pro Color впечатлява с набор от усъвършенствани функции и характеристики, като защита от вода IPX8, поддръжка на аудиокниги с Bluetooth, функция Text-to-Speech, адаптивна функция SMARTligth и четириядрен процесор.

Новият компактен Verse Pro Color обещава изключително изживяване в цветното четене за запалените любители на книги, които са свикнали никога да не се разделят с книга.

Четете цветно с най-новия екран E Ink Kaleido™ 3

PocketBook Verse Pro Color е 6-инчов електронен четец с най-съвременния цветен екран E Ink Kaleido™ 3, който предлага 50% подобрение на разделителната способност и PPI за перфектно цветно електронно четене. С резолюция на черно-белите изображения от 1072 × 1448 и резолюция на цветните изображения от 536 × 724, Verse Pro Color осигурява зашеметяваща яснота и детайлност. Възпроизвеждайки 4096 цвята и нюанси, PocketBook Verse Pro Color осигурява безопасно за очите, без отблясъци и удобно електронно четене, тъй като оптичните му характеристики са възможно най-близки до обикновените печатни страници.

SMARTlight за комфортно за очите четене при всякакво осветление

SMARTlight подобрява изживяването при четене, като предлага персонализирана предна светлина. Потребителите могат да настроят предпочитанията си за осветление - от хладен синкав тон за четене на дневна светлина до топъл и успокояващ жълт оттенък за приказки преди лягане. С ръчния режим регулирате яркостта и избирате между топли или студени тонове, като запазвате персонализираните настройки за лесно превключване. В автоматичен режим SMARTlight интелигентно адаптира яркостта и цветовата температура в зависимост от времето на деня, като осигурява оптимални условия за четене по всяко време.

Изобилие от възможности за почитателите на аудиокниги

PocketBook Verse Pro Color е идеално устройство не само за четене, но и за слушане на аудиокниги. Електронният четец поддържа 6 аудиоформата и има Bluetooth 5.4 за удобно свързване със слушалки и други устройства. Потребителите могат да купуват аудиокниги навсякъде и да ги слушат на Verse Pro Color!

Друга функция, която ще се хареса на любителите на аудио, е функцията Text-to-Speech, която ви позволява да превърнете всеки текстов файл в аналог на аудиокнига. Докато шофират или готвят вечеря, на потребителите вече не се налага да спират приключенията си с книги: само две кликвания и Verse Pro Color ще започне да чете книгата на глас. Функцията за преобразуване на текст в реч разполага с богат избор от живи мъжки и женски гласове, които ще четат текстови файлове на един от 26-те налични езика.

Наслаждавайте се на четене без притеснения със защита от вода от клас IPX8

Сертифициран да издържа на потапяне в сладка вода на дълбочина до 2 метра в продължение на 60 минути, PocketBook Verse Color Pro позволява на потребителите да се потопят в любимата си книга, независимо дали се къпят или се излежават край басейна. Проектиран за активен начин на живот, Verse Color Pro съчетава компактност и функционалност със солидна водоустойчивост, като дава на потребителите свободата да четат в движение, без да се притесняват от излагане на вода. Със защита IPX8 потребителите могат свободно да четат във всякаква среда, независимо дали са попаднали в дъжд или се наслаждават на релаксираща вана с любимата си книга.

Компактност, ергономичност и дълъг живот на батерията

Наслаждавайте се на цветно съдържание навсякъде с компактния и лек 6-инчов PocketBook Verse Pro Color, който предлага удобно четене както у дома, така и в движение. Размерите му и лекият му дизайн го правят сравним с малък хартиен бележник, но може да побере хиляди книги. Навигацията в Verse Pro Color е безпроблемна с помощта на сензорния екран или механичните бутони. Устройството не само пасва идеално в ръката, но и се отличава със стилен дизайн. Освен това, благодарение на енергийно ефективния екран E Ink, електронният четец може да работи до 1 месец, без да се нуждае от презареждане.

25 формата, четириядрен процесор и други функции на Verse Pro Color

  • 25 формата без конвертиране - PocketBook Verse Pro Color поддържа всички най-популярни книжни и графични формати, включително форматите за комикси CBR и CBZ.
  • Поддръжка на 6 формата за аудиокниги - слушайте аудиофайлове във формати M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 и MP3.ZIP.
  • Четириядрен процесор - за бърза навигация и перфектно изживяване при четене.
  • 16 GB вградена памет - за голяма библиотека, която винаги е под ръка.
  • Двулентов Wi-Fi (2,4/5 GHz) - за удобно сърфиране в интернет.
  • Услугите PocketBook Cloud и Dropbox - управлявайте книгите си и ги синхронизирайте лесно.
  • Предварително инсталирани речници – 11 предварително инсталирани езикови комбинации и 42 комбинации, налични за изтегляне.

PocketBook Verse Pro Color: цветната страна на електронното четене

обратно
Aa HD