PocketBook Verse: ново поколение от лекота и удобство за четене

5 септември 2023 г.

PocketBook обявява своя изключително лесен за употреба, компактен и лек 6-инчов електронен четец PocketBook Verse, предназначен да предостави всичко необходимо за удобно четене. Новият PocketBook Verse се отличава с щадящ очите сензорен екран E Ink Carta™ и адаптивна технология SMARTlight, има слот за microSD карта и поддържа PocketBook Cloud.

Безвреден за очите колкото печатна страница

PocketBook Verse е перфектната компания за запалени читатели. С 6-инчовия му сензорен HD екран E Ink Carta™ четенето е удобно и приятно. Висококачественият дисплей предоставя изживяване като при печатна книга и осигурява четене в продължение на часове без умора или загуба на фокус. Кажете сбогом на отблясъците при ярка слънчева светлина, тъй като дисплеите на електронните четци E Ink позволяват четене навсякъде и по всяко време. Неговата съвършена яснота и четимост оживяват всяка дума на страницата.

Повече свобода с адаптивната SMARTlight

Изпитайте върховния комфорт при четене с PocketBook Verse, създаден да ви придружава ден и нощ. Благодарение на технологията SMARTlight потребителите могат да адаптират параметрите на екрана към всякакви условия на осветеност, като регулират яркостта и цветовата температура на екрана. Вече можете безпроблемно да персонализирате цветовия тон на страницата, без да прекъсвате четенето си – просто плъзнете пръста си отстрани на дисплея. Можете също така да запазите предпочитаните шаблони за настройки на екрана и да ги активирате по-късно, за да се насладите на персонализирано изживяване при четене по всяко време.

Четене без ограничение с поддръжка на 25 формата

PocketBook Verse поддържа 25 книжни и графични формата, включително ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG и PNG, така че вече не е необходимо да конвертирате файловете си. С PocketBook читателите могат да забравят за проблема с конвертирането на файлове и да спестят ценното си време. Освен това Verse предлага съвместимост с онлайн библиотечни услуги благодарение на поддръжката на Adobe DRM. Заемането на книги онлайн никога не е било по-лесно!

Слот за карта с памет и четене в продължение на месец с едно зареждане

С PocketBook Verse никога няма да изчерпите опциите за четене. Устройството се предлага с 8 GB вградена памет, която осигурява достатъчно място за съхранение на няколко хиляди книги във вашия електронен четец. Устройството разполага и със слот за карта с памет до 128 GB, което дава възможност виртуалната ви библиотека да се разшири до над 15 хиляди електронни книги в зависимост от формата и качеството на всеки изтеглен файл. Verse се отличава и с невероятна енергийна ефективност: едно пълно зареждане на устройството осигурява до един месец активно четене.

Отлична комбинация от комфорт и стил

PocketBook Verse е компактно устройство, което тежи само 182 грама и лесно се побира във вашата чанта или чантичка. С перфектна комбинация от механични бутони за управление и сензорен екран електронният четец предлага лесна навигация и интуитивно изживяване при четене. Създаден да впечатлява, Verse демонстрира елегантен и стилен външен вид, който допълва всеки стил. Неговият минималистичен дизайн и привлекателни цветове Bright Blue (яркосиньо) и Mist Grey (мъгляво сиво) добавят нотка изтънченост към вашето четене.

Страхотни опции за четене с безплатни речници и облачни услуги

С вграден Wi-Fi, PocketBook Verse предлага бърз достъп до онлайн книжарници, което ви позволява лесно да разглеждате и купувате книги от различни източници. Поемете контрола над цялата си библиотека и синхронизирайте файловете си на множество устройства с помощта на PocketBook Cloud, докато Dropbox позволява бърза доставка на електронни книги директно на вашето устройство.

Потребителите могат също да се насладят на 11 предварително заредени речника и да изтеглят безплатно още 42 езикови комбинации. Независимо дали изучавате нов език или подобрявате езиковите си умения, PocketBook Verse е перфектната компания за запалени лингвисти.

PocketBook Verse – новата глава в удобното електронно четене.

обратно
Aa HD