PocketBook Touch HD 3: нов дизайн и несравними възможности

26 март 2020 г.

От 26 март 2020 г. е налична новата версия 6.0 на фърмуера за електронните четци PocketBook Touch HD 3. Това е най-голямата актуализация през последните години, която променя дизайна на основното меню и приложенията и също така добавя нов формат за електронни книги – EPUB3.

Скоро версия 6.0 на фърмуера ще бъде достъпна за PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro и други поддържани модели.

Грижейки се за максималния комфорт на своите потребители, PocketBook се развива, като не само създава нови продукти, но и непрекъснато подобрява съществуващите модели. Последната версия 6.0 на фърмуера осигурява огромно актуализиране, което ще направи PocketBook Touch HD 3 още по-удобен и модерен:

  • Всички приложения получават нов потребителски интерфейс, като съобщенията, управлението и панелите на приложенията също са с нов дизайн. Картите на книгите също имат нов облик. Трябва да споменем и актуализираното приложение за аудиокниги, което ще направи слушането и сортирането на аудиофайловете още по-удобно.
  • Запознайте се с новия формат за книги във вашия електронен четец. Актуализацията на софтуера допълва арсенала на PocketBook Touch HD 3 с още един формат за електронни книги – EPUB3. Така сега устройството поддържа 20 формата за електронни книги, което е наистина рекордно постижение.
  • Актуализиран дизайн на основното меню: в допълнение към наличните и наскоро прочетените книги, в основното меню ще бъде показван и списък с препоръчани заглавия (бестселъри, нови книги, книга на седмицата). Освен това ще можете да персонализирате интерфейса на началния екран, като добавяте икони на приложенията, които са ви нужни, разрешавате или забранявате показването на препоръките за книги.
  • Версия 6.0 на фърмуера променя и опростява системата за удостоверяване: сега можете да се впишете в PocketBook Cloud, PocketBook Store и други брандирани услуги, като използвате само един профил. Освен това потребителят вече има опцията да се впише в своя профил през смартфона си в приложението на PocketBook, като сканира QR кода.
  • Подобрена работа на PocketBook Touch HD 3: по-бързо преминаване в работен режим след режим на заспиване, по-бърза реакция на сензорния екран, по-бързо и по-гладко писане.

Новата версия 6.0 на фърмуера носи големи промени в PocketBook Touch HD 3, така че не губете време и актуализирайте своя електронен четец, за да се насладите на ново измерение на удобство при електронното четене.

Ако притежавате различен модел – следете обявленията, тъй като в най-скоро време новият фърмуер ще бъде наличен и за PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro и други поддържани модели.

обратно
Aa HD