PocketBook InkPad X Pro: отлични впечатления при водене на бележки и четене на голям 10,3-инчов екран

9 август 2023 г.

PocketBook с вълнение анонсира дългоочакваното устройство за електронни бележки и четене – PocketBook InkPad X Pro. Най-новото устройство за електронни бележки, работещо на Android™, може да се похвали със зашеметяващ 10,3-инчов екран E Ink Mobius™, поддържа писане на ръка и се предлага със стилус Wacom. Устройството поддържа и аудио формати, Bluetooth® и регулируемата функция SMARTlight.

Запознайте се с устройството за електронни бележки и електронен четец PocketBook InkPad X Pro в комплект с предпазен калъф, излизащо на пазара тази пролет!

Четете, учете и работете по-ефективно с функцията за писане на ръка

PocketBook InkPad X Pro издига изживяването от използването на цифрово съдържание на ново ниво! Със стилуса Wacom потребителите могат да водят прецизни бележки на ръка в полето, докато четат, или да пишат в отделно приложение. Вече не е нужно да отделяте допълнително време, за да добавите бележка в текста или да запазите идея – просто вземете стилус и запишете удобно всичко, без да се откъсвате от четенето. Всички ваши бележки ще бъдат запазени във формат pdf или png и могат да бъдат качени в облак, за да се прехвърлят на всяко друго устройство.

Функцията за писане на ръка е истинска находка за запалени читатели, учащи и за всички, които работят с текстове. С InkPad X Pro можете значително да подобрите продуктивността си, тъй като бележките могат да се водят по-бързо и по-ефективно от писането на клавиатура или в хартиен бележник.

Голям и щадящ очите екран за перфектно четене

PocketBook InkPad X Pro разполага с 10,3-инчов екран E Ink Mobius™ с разделителна способност 1404 × 1872 и 227 PPI. Такъв голям и напълно безопасен за очите дисплей осигурява безпрецедентен комфорт при четене на всякакво съдържание: обикновена художествена и научна литература, професионална и бизнес литература, учебници и периодични издания. Потребителите могат лесно да регулират големината на текста според нуждите си: на 10,3-инчовия екран може да се показва значително количество текст, дори когато размерът на шрифта е увеличен. Благодарение на технологията E Ink екранът на устройството за електронни бележки е щадящ за очите и без отблясъци, за да се наслаждавате на приятно и безопасно четене по всяко време и навсякъде.

Устройство за електронни бележки с мощта на Android

PocketBook InkPad X Pro работи на платформата Android™, за да предостави на потребителите допълнителната свобода да използват приложения на трети страни. Потребителите вече могат да инсталират на устройството множество мобилни приложения за четене или писане на ръка, което им позволява да персонализират работата си с него според предпочитанията си.

Наслаждавайте се на аудио книги и музика

Можете да използвате устройството не само за писане на ръка или четене, но и за слушане на аудио книги! Наслаждавайте се на всякакви аудио файлове в MP3 и WAV формат, като свържете устройството за електронни бележки към безжични слушалки или високоговорители чрез Bluetooth.

Допълнителен комфорт при четене със SMARTlight

Функцията SMARTlight гарантира безопасно четене при всякакви условия на осветление. С адаптивната предна подсветка потребителите могат да регулират както яркостта, така и цветовата температура на екрана, като избират между топли или студени тонове, за да направят изживяването си при четене още по-пълно.

Други забележителни характеристики на PocketBook InkPad X Pro:

  • четириядрен процесор и 2 GB RAM памет за безпроблемно четене и работа;
  • 32 GB вградена памет: достатъчно място за голяма библиотека, за всички бележки и записи;
  • поддръжка на 18 формата за книги и графични файлове: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • устройството е с мощта на Android 8.1 OS;
  • Bluetooth, Wi-Fi и гнездо USB Type-C;
  • стилусът Wacom и предпазният калъф с функция за заспиване са включени в комплекта за продажба на дребно.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3-инчово устройство за електронни бележки и четене за работа и удоволствие!

обратно
Aa HD