Най-достъпният електронен четец с голям екран PocketBook InkPad Lite излиза на пазара!

25 октомври 2021 г.

PocketBook с вълнение обявява излизането на пазара на дългоочаквания модел - електронния четец PocketBook InkPad Lite. Устройство с голям 9,7-инчов екран E Ink Carta™, предна подсветка SMARTlight и разположени отстрани бутони за управление ще бъде отличен избор за тези, които търсят комбинация от разумна цена и чудесни възможности за четене.

9,7-инчовият екран е идеален за четене и учене

Четете удобно всякакво електронно съдържание, разлиствайте страниците по-рядко и се грижете добре за зрението си с 9,7-инчовия екран, базиран на технологията E Ink Carta™. На екран с такъв размер може да се показва почти два пъти повече текст на една страница в сравнение с класическите 6-инчови устройства и това го прави още по-удобен за четене благодарение на възможността за избиране на по-голям размер на шрифта. Такъв екран също така може да показва страници от списания, учебници и специализирана литература в размер, близък до този на оригинала, а това е истински подарък за учащите. Всичко това, наред с множеството възможности за работа с текстове – водене на бележки, поставяне на показалци, маркиране и запазване на важни части от текста, използване на речник – превръщат PocketBook InkPad Lite в необходимо пособие при учене.

Още по-голямо удобство с разположените отстрани бутони за управление

Актуализираният дизайн внася модерен минимализъм и ергономичност в PocketBook InkPad Lite. За много потребители разположените на десния панел бутони за управление ще бъдат много по-удобни за разлистване на страниците. Разположените отстрани бутони ще бъдат също и отлична алтернатива на сензорния екран. А благодарение на G-сензора, който отговаря за ориентацията на екрана на устройството, електронният четец ще може удобно да бъде държан както с дясната, така и с лявата ръка. Друга чудесна характеристика е относително компактният размер на устройството. С размери от 236,2 × 173 × 7,9 mm PocketBook InkPad Lite е един от най-малките в категорията на електронните четци с екран с такива размери.

Изберете топли или студени тонове с помощта на SMARTlight

SMARTlight не само регулира нивото на яркостта, но и дава възможност на потребителите да настройват цветовата температура на екрана. Меката топла светлина на предната подсветка например е перфектна за четене вечер, а студените цветове са подходящи за четене през деня. SMARTlight в автоматичен режим дава възможност на електронния четец да променя настройките на яркостта и цветовата температура в зависимост от часа на денонощието.

Други характеристики на PocketBook InkPad Lite:

  • Поддръжка на 19 формата за книги и 4 графични формата – електронният четец ще отваря абсолютното мнозинство от текстови файлове и изображения без необходимост от конвертиране.
  • Wi-Fi и фирмени облачни услуги – PocketBook Cloud и PocketBook Reader дават възможност за синхронизиране на файлове между електронния четец и смартфон или лаптоп. С помощта на Dropbox и Send-to-PocketBook потребителите могат бързо и удобно да прехвърлят файлове към PocketBook InkPad Lite.
  • Двуядрен процесор – за плавно разлистване на страниците и чудесна работа на приложенията.
  • Мощна батерия с капацитет 2200 mAh – дава възможност на устройството да работи до 1 месец без презареждане.

PocketBook InkPad Lite – достъпният комфорт на големия екран

обратно
Aa HD