Новият PocketBook InkPad Lite: достъпният комфорт на големия екран

2 август 2021 г.

PocketBook с вълнение обявява своя съвсем нов електронен четец InkPad Lite с 9,7-инчов дисплей E Ink Carta™, който прави четенето на голям екран още по-достъпно! Този продукт ще започне да се предлага през есента на 2021 г.

Новото устройство с голям екран, функция SMARTlight, обновен дизайн и бутони за управление, разположени на страничния панел, гарантира на потребителя безпроблемно и комфортно четене.

Комбинацията от голям екран, разумна цена и множество възможности за работа с текст – потребителите могат да правят бележки и да използват показалци, да маркират и да запазват важни части от текста, да използват речник – превръща InkPad Lite в необходимо устройство за самоусъвършенстване и учене.

По-голям екран – изключителни впечатления при електронно четене

PocketBook InkPad Lite разполага с голям 9,7-инчов екран, който е идеален за всяко съдържание: от обикновени художествени четива до професионална литература и учебници. Големият диагонал на екрана позволява върху него да се побере повече текст и е по-удобен за регулиране на големината на шрифта, така че да задоволява потребностите на читатели, които имат проблеми със зрението. Не забравяйте за технологията E Ink Carta™, която доближава възможно най-много екрана на електронния четец до стандартна печатна книга и следователно го прави съвсем безопасен за очите.

Повече възможности със SMARTlight

За разлика от традиционната предна подсветка, технологията SMARTlight дава възможност на потребителите да регулират не само яркостта на екрана, но и цветовата температура. Така че потребителите могат да четат при максимален комфорт на всякаква светлина и да избират топли или студени тонове на предната подсветка в зависимост от настроението и предпочитанията си. Автоматичният режим ще променя настройките в съответствие с времето от денонощието. Освен това читателите могат да създават свои собствени шаблони с настройки за яркостта, с които да регулират бързо екрана според своите потребности в точния момент.

Съвсем нов дизайн, бутони за управление, разположени отстрани, и компактност

PocketBook InkPad Lite има нов, изчистен и прагматичен дизайн, който със сигурност ще се хареса на любителите на класиката. Но голямата иновация при модела са бутоните за управление, които от долната част на устройството са преместени на десния панел. За много потребители електронният четец ще стане още по-ергономичен и удобен благодарение на възможността за разлистване на страниците чрез страничните бутони. А благодарение на G-сензора, който разпознава ориентацията на екрана на устройството, InkPad Lite е еднакво подходящ както за десничари, така и за левичари. Още по-чудесна новина за потребителите е големината на InkPad Lite. Размерите на електронния четец са 236,2 × 173 × 7,9 mm, което го превръща в едно от най-компактните устройства в категорията с неговата големина на екрана.

Поддръжка на голям брой формати без конвертиране

Едно от множеството предимства на всеки електронен четец PocketBook е поддръжката на голям брой формати. PocketBook InkPad Lite също ще зарадва потребителите с необикновено голяма свобода на избор: устройството поддържа 19 формата за книги и 4 графични формата. Това означава, че електронният четец може да отваря книги, документи и изображения във всички най-популярни формати и че не е нужно потребителите да губят време за конвертиране на файлове.

Wi-Fi и собствени облачни услуги

Благодарение на PocketBook Cloud и приложението PocketBook Reader потребителите могат да синхронизират книги (и цели библиотеки) между различни устройства. Освен това услугите Dropbox и Send-to-PocketBook, заедно с вградената възможност за работа с Wi-Fi, дават възможност за прехвърляне на книги към електронния четец само с няколко кликвания.

Двуядрен процесор и мощна батерия

PocketBook InkPad Lite разполага с мощен двуядрен процесор, който осигурява висока скорост при зареждане на книги и приложения, както и плавно разлистване на страниците. А благодарение на батерията с капацитет 2200 mAh електронният четец може да работи до един месец с едно зареждане.

9,7-инчовият PocketBook InkPad Lite разпалва любовта към електронното четене по-лесно от всякога.

обратно
Aa HD