PocketBook InkPad Eo: мощно 10,3-инчовото устройство за електронни бележки с цветен екран E Ink Kaleido 3

9 април 2024 г.

PocketBook има удоволствието да представи най-новото си устройство за електронни бележки и електронно четене PocketBook InkPad Eo, работещо на Android 11, с голям 10,3-инчов цветен екран E Ink Kaleido™ 3, вградена камера, стерео високоговорител, SMARTlight и мощен 8-ядрен процесор за осигуряване на безупречна бърза работа.

Най-новият PocketBook InkPad Eo има всичко, за да се превърне в идеална джаджа за работа, учене и забавление!

Експерт по писане на ръка и водене на бележки

InkPad Eo с голям 10,3-инчов екран и стилус PocketBook е идеален за писане на ръка и водене на бележки в книга, за рисуване и за активно учене, за водене на ежедневни бележки и друга творческа или рутинна работа.

Със стилуса PocketBook воденето на ръкописни бележки е лесно и удобно. Потребителите могат да записват мислите си и да си водят бележки, без да напускат книгата или да използват отделно приложение. InkPad Eo предлага разнообразие от инструменти за писане, рисуване и редактиране, включително писалка, молив, четка, няколко опции за гума и инструмент „ласо“, който позволява замяна на части от бележката. Тези бележки могат удобно да се запазват във формати PDF или PNG, което осигурява гъвкавост и лесен достъп.

Камера за скициране или водене на бележки върху снимки

PocketBook InkPad Eo разполага с камера, която дава възможност на потребителите безпроблемно да правят снимки и да добавят към тях ръкописни коментари или скици.

Тази функция е истинска находка и за планирането на вътрешно обзавеждане на дома и на дизайн на ландшафта. С InkPad Eo потребителите могат да снимат специфични зони от къщата или двора си, като добавят нарисувани елементи и анотации към изображението.

Водене на бележки върху снимка на документ, скициране на нови дизайнерски идеи или просто създаване на мемета – PocketBook InkPad Eo с камера отваря много възможности за добавяне на бележки директно върху снимки.

Лесно споделяне на бележки и прехвърляне на файлове

PocketBook InkPad Eo опростява процеса на споделяне на бележки и файлове, като го прави изключително удобен. С функцията Send-by-Email (Изпращане по имейл) потребителите могат бързо да изпращат бележките си до един или няколко имейл адреса. Тази функция дава възможност също така за споделянето на бележки в книги.

Освен това InkPad Eo поддържа функцията за споделяне чрез Wi-Fi, за да можете да прехвърляте файлове към други устройства.

Голям, цветен и безопасен за очите екран E Ink

PocketBook InkPad Eo е снабден с най-новия цветен екран E Ink Kaleido™ 3 с впечатляващи оптични характеристики: разделителната способност на черно-белите изображения е 1860 × 2480, а на цветните – 930 × 1240. Новата технология E Ink Kaleido™ 3 осигурява 50% по-добра разделителна способност и PPI на цветните изображения. PocketBook InkPad Eo може да възпроизвежда 4096 цвята, като същевременно остава напълно безопасен за очите и без отблясъци. Екранът с диагонал 10,3 инча позволява на потребителите да държат голямо количество информация пред очите си на една страница и оставя много място за бележки и коментари.


Други ключови характеристики на PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight - регулирайте не само яркостта, но и цветовата температура на екрана, като изберете топлия или студен тон на предната подсветка
  • Android 11 OS: потребителите могат лесно да изтеглят външни приложения за четене, писане на ръка или редактиране на текст.
  • Процесор с голяма мощност: изключително мощен процесор Octa Core (2,3 GHz), който значително повишава ефективността на устройството за електронни бележки и подобрява скоростта на писане на ръка.
  • Вграден стерео високоговорител: устройството за електронни бележки поддържа форматите MP3 и WAV и има вграден стерео високоговорител, с помощта на който аудио книгите или музиката ще звучат великолепно.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (две ленти – 2,4/5 GHz) и гнездо USB Type-C.
  • 64 GB вградена памет и слот за microSD карта.
  • Първоначална поддръжка на 17 формата за книги и графични файлове (броят може да бъде увеличен чрез външни приложения): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: върхово изживяване при водене на бележки.

обратно
Aa HD