PocketBook InkPad Color. Голям. Иновативен. Пълноцветен!

8 февруари 2021 г.

PocketBook представя с гордост PocketBook InkPad Color – първият в света електронен четец с последната версия на новия 7,8-инчов цветен екран E Ink Kaleido™ Plus, който може да показва 4096 цвята. Новият PocketBook InkPad Color може също така да възпроизвежда звук и поддържа Bluetooth.

Големият екран използва новата технология за изобразяване на цветове на E Ink, която прави устройството идеално за четене на всякакъв тип съдържание: от обикновени черно-бели книги до цветни илюстрирани комикси, детски книжки, бизнес литература и списания.

Нов цветен екран E Ink Kaleido™ Plus – следващата стъпка в технологията на електронното четене

PocketBook InkPad Color е първият по рода си. Електронният четец разполага с най-новия цветен 7,8-инчов екран на E Ink. Новият екран E Ink Kaleido™ Plus е усъвършенствана версия на технологията ePaper E Ink Print Color и представлява следващата стъпка към комфортното и безопасно четене на цветни съдържания.

Екранът на новия модел може да възпроизвежда 4096 цвята и оттенъка. Променената матрица на цветния филтър увеличава яркостта и насищането на цветовете, а фонът на страницата става по-бял. Технологията осигурява възможно най-високото ниво на комфорт при четене на цветно съдържание посредством щадящото очите електронно мастило E Ink.

В същото време новият иновативен екран E Ink Kaleido™ Plus запазва всички уникални свойства на технологията E Ink: той е напълно безопасен за очите, няма отблясъци при излагане на слънце и е с изключително висока енергийна ефективност. Черният и белият текст остават безупречно ясни благодарение на високата разделителна способност на екрана (1404x1872) и 300 DPI.

Предна подсветка за най-добро изживяване при електронно четене по всяко време

Щадящата очите предна подсветка осигурява на потребителите максимална свобода да четат на PocketBook InkPad Color на всякаква светлина, по всяко време на деня.

Предната подсветка играе и друга важна роля при всички електронни четци с цветен екран. Новата технология E Ink Kaleido™ Plus използва комбинация от монохромен панел и цветен филтър, който придава на електронната страница прекрасен оттенък. Използването на предната подсветка, дори при най-ниското ниво на яркост, спомага за оптимизиране на оптичните характеристики на екрана.

Bluetooth, възпроизвеждане на аудио, преобразуване на текста в реч: големи възможности за любителите на аудиокниги

PocketBook InkPad Color възпроизвежда файлове в шест популярни аудиоформата – M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 и MP3.ZIP и това е една прекрасна новина за потребителите, които обичат не само да четат, но и да слушат книги. Функцията за преобразуване на текста в реч също заслужава специално внимание, защото позволява гласово възпроизвеждане на всеки текстов файл на един от 16 езика. Благодарение на технологията Bluetooth електронният четец може да се свързва с безжични слушалки или автомобилна аудиосистема, което дава възможност за непрекъснато слушане.

Поддръжка на 23 формата, слот за карта с памет

Дори без да се броят аудиоформатите, устройството може да отваря файлове в 23 от най-популярните формати: 19 за книги и 4 графични. Тази характеристика гарантира комфорт при четене на почти всякакво съдържание без нужда от конвертиране: книги, списания, учебници, научнопопулярна литература, професионална литература, комикси и т.н.

Електронният четец разполага с 16 GB вътрешна памет и слот за microSD карта с обем до 32 GB. Следователно устройството ще разполага с достатъчно пространство за впечатляваща библиотека от книги/аудиофайлове. Друго предимство на този модел е конекторът USB Type-C (стандарт USB 2.0) за зареждане и свързване на слушалки чрез предоставения 3,5-милиметров аудиоадаптер.

Лек и елегантен електронен четец

Въпреки големия си екран PocketBook InkPad Color тежи само 225 g, което го прави един от най-леките 7,8-инчови електронни четци в света. Така че винаги ще намерите място за това устройство в чантата или раницата си при ежедневното пътуване до работа и обратно. Освен това PocketBook InkPad Color се отличава със стилния си и елегантен дизайн, както и с атрактивния си сребрист цвят Moon Silver, което го превръща в истинско произведение на изкуството.

PocketBook InkPad Color: насладете се на всички цветове в любимите си книги на голям 7,8-инчов екран.

обратно
Aa HD