PocketBook InkPad Color 3: най-новият цветен екран и неограничени възможности за четене и слушане

17 октомври 2023 г.

PocketBook обновява своята продуктова линия от електронни четци с цветни екрани E Ink с големина 7,8 инча – новият PocketBook InkPad Color 3 е снабден с най-новия екран E Ink Kaleido™ 3, осигуряващ още по-добра разделителна способност на цветните страници.

Независимо дали се потапяте във вълнуващ роман, разглеждате цветни комикси или работите с учебник, PocketBook InkPad Color 3 със 7,8-инчов екран E Ink Kaleido™ 3 с размер на книга ще бъде перфектният избор за четене.

PocketBook InkPad Color 3 може да се похвали и с впечатляващ набор от функции за четене и слушане: вграден високоговорител, функция за преобразуване на текст в реч Text-to-Speech, Bluetooth, защита от вода IPX8, SMARTlight, Тъмен режим, поддръжка на 25 формата без конвертиране и др.

Новият PocketBook InkPad Color 3 в зашеметяващ цвят Stormy Sea ще бъде пуснат в продажба в близките седмици. Пригответе се да се впуснете в цветно приключение в електронното четене!

Авангарден цветен екран E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 разполага с най-новия 7,8-инчов цветен екран E Ink Kaleido™ 3, който е способен да показва 4096 цвята, като същевременно остава напълно безопасен за очите и без отблясъци. Актуалната технология E Ink Kaleido™ 3 значително надгражда оптичните характеристики на електронния четец: с впечатляващо 50% подобрение на разделителната способност на цветните електронни страници и PPI вашите книги, комикси и списания ще оживеят с още по-добро представяне на цветовете и детайлност.

Комфортно за очите четене по всяко време със SMARTlight и Тъмен режим

Насладете се на изцяло ново ниво на комфорт при четене с адаптивната функция SMARTlight, технологията, която спомага за регулиране на яркостта и цветовия тон на екрана. Изберете топъл тон на предната подсветка на екрана за уютен вечерен маратон с книга или студен тон, идеален за сутрешно четене. А за четене до късно през нощта PocketBook InkPad Color 3 има Тъмен режим, който обръща цветовете на текста и фона за комфорт за очите ви и предлага щадящо очите изживяване при четене без необходимост от външно осветление.

Вграден високоговорител и Text-to-Speech

Представяме ви впечатляващите аудио възможности на PocketBook InkPad Color 3! Благодарение на вградения високоговорител потребителите могат без усилие да се потопят в аудио книгите по всяко време, без да са необходими допълнителни устройства. Свързаността чрез Bluetooth (5.0) ви позволява да сдвоите електронния четец с безжични слушалки и други устройства.

Функцията Text-to-Speech осигурява бърз преход от четене към слушане, идеален за моменти, когато четенето не е удобно. Text-to-Speech чете на глас всеки текстов файл с естествено звучащ глас на един от 26-те предлагани езика. Просто започнете да слушате книгата си, когато и където пожелаете!

Насладете се на безгрижно четене с устройство със защита от вода IPX8

Насладете се на безпроблемно четене с PocketBook InkPad Color 3 със защита от вода IPX8. Тази забележителна характеристика гарантира, че електронният четец може да издържи на потапяне в прясна вода до дълбочина от 2 метра за цели 60 минути. Така че независимо дали сте край басейна, на плажа или ви завали дъжд, вашият InkPad Color 3 остава в безопасност. Насладете се спокойно на четенето с увереността, че вашият електронен четец е проектиран да се справя с неочаквани ситуации.

Феноменална ергономичност и изключителен дизайн

Въпреки големия размер, като на книга, електронният четец остава възможно най-ергономичен. Побира се идеално в ръката ви и е изключително лесен за използване благодарение на механичните бутони за управление, сензорния екран и G-сензора за автоматично завъртане на екрана. Устройството впечатлява и с изящен дизайн и оригинален цвят Stormy Sea. Атрактивният и удобен PocketBook InkPad Color 3 ще се превърне във вашата врата към завладяващо и приятно пътешествие в това, което четете!

Поддръжка на формати за комикси и манга, един месец без презареждане и другите суперсили на InkPad Color 3:

  • 25 формата за книги, графични формати и формати за комикси – PocketBook InkPad Color 3 поддържа всички най-популярни формати без конвертиране, включително CBR и CBZ формати за комикси и манга;
  • 6 аудио формата – слушайте аудио книги и музика без ограничения, тъй като електронният четец поддържа форматите M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • 32 GB вградена памет – създайте своята перфектна дигитална библиотека;
  • до един месец без презареждане – благодарение на технологията E Ink и мощната батерия устройството може да осигури удивително дълго време за четене без презареждане;
  • двулентова Wi-Fi (2,4/5 GHz) – купувайте книги от всякакви онлайн магазини;
  • PocketBook Cloud и Dropbox – управлявайте и синхронизирайте библиотеката в електронния си четец с други устройства;
  • предварително инсталирани речници – електронният четец предлага 11 предварително инсталирани речника, а 42 допълнителни езикови комбинации са достъпни за безплатно изтегляне.

PocketBook InkPad Color 3 – вашето цветно приключение в електронното четене!

обратно
Aa HD