PocketBook InkPad 4: бестселърът се завръща с най-новия екран и вграден високоговорител

28 март 2023 г.

PocketBook с радост обявява следващия електронен четец в популярната продуктова линия „InkPad“. Новият PocketBook InkPad 4 е оборудван със 7,8-инчов екран от най-новото поколение E Ink Carta™ 1200, вграден високоговорител, Bluetooth® и е защитен от вода по стандарта IPX8.

Както е традиционно за InkPad, има и адаптивна SMARTlight, поддръжка на аудиокниги и функция Text-to-Speech (Преобразуване на текст в реч).

Благодарение на новия модерен дизайн, PocketBook InkPad 4 е компактен, идеално ергономичен и изглежда стилно. Дискретните преден и заден панел в черен цвят създават приятен контраст с лунно-сребристия кант. Въпреки големия екран, теглото на устройството е само 265 грама, което го прави еднакво удобно за релаксиращо четене и за четене в движение.

Новият PocketBook InkPad 4 ще излезе на пазара в рамките на две седмици.

Екранът E Ink Carta™ 1200 е още по-удобен за очите

PocketBook InkPad 4 разполага с най-новия 7,8-инчов екран E Ink Carta™ 1200 с разделителна способност 1404 × 1872 и 300 PPI. С тази нова технология електронната страница е с 15% по-контрастна, докато времето за реакция на E Ink е подобрено с впечатляващите 20%.

Новият електронен четец се отличава и с размер на екрана, възможно най-близък до стандартната печатна книга. Това го прави изключително удобен за четене на всякакво съдържание: от обикновени художествени книги до професионална литература, списания и дори комикси.

Променете тона на подсветката чрез SMARTlight

Благодарение на функцията SMARTlight потребителите могат да се насладят на безопасно четене при всякакво осветление. Адаптивната подсветка позволява регулиране не само на яркостта на екрана, но и на цветовата температура, избирайки топъл или студен тон. Меката светлина от SMARTlight ви позволява да четете удобно дори в пълна тъмнина, докато екранът на електронния четец остава също толкова удобен за очите.

Вграден високоговорител, Text-to-Speech и други аудио функции

PocketBook InkPad 4 поддържа 6 аудио формата и разполага с вграден високоговорител. Той предоставя ново ниво на свобода на всички почитатели на аудиокнигите, защото те вече могат да слушат всеки аудио файл директно на електронния четец без никакви други устройства. Благодарение на Bluetooth, PocketBook InkPad 4 винаги може да бъде сдвоен с безжични слушалки, високоговорители и други аудиосистеми, за да се наслаждавате на аудиокнигите във всеки удобен формат.

Особено забележителна е функцията Text-to-Speech (Преобразуване на текст в реч), която превръща електронния четец в истински разказвач на истории. Само с 2 щраквания PocketBook InkPad 4 ще прочете на глас всеки текстов файл с естествено звучащ глас на един от 26-те предлагани езика. С други думи, потребителите могат бързо да превърнат всеки обикновен текст в истинска аудиокнига.

Водоустойчивост IPX8 и защита от надраскване

PocketBook InkPad 4 е надеждно защитен от вредното въздействие на водата по стандарта IPX8. Това означава, че електронният четец може да издържи на потапяне в прясна вода на дълбочина от 2 метра до 60 минути.

Освен това екранът на устройството получи подобрена защита срещу надраскване и това е страхотна новина за потребителите, които обичат да четат в движение. Водоустойчивостта и допълнителната защита на екрана ще осигурят на читателите още по-голяма увереност в безопасността на устройството и ще им позволят да се наслаждават на любимата си книга навсякъде.

Други характеристики на PocketBook InkPad 4:

  • поддръжка на 21 формата за книги и 4 графични формата без конвертиране;
  • поддръжка на 6 аудио формата;
  • Wi-Fi и облачна услуга – за синхронизация с други устройства и удобно управление на библиотеката;
  • 32 GB вътрешна памет – достатъчно място за събиране на огромна библиотека, която винаги е под ръка;
  • батерия с капацитет 2000 mAh – до един месец активно четене без презареждане;
  • двуядрен процесор – за плавно прелистване на страниците и бърза работа с електронния четец;
  • автоматично завъртане на екрана – електронният четец автоматично променя ориентацията на екрана за допълнително удобство при четене;
  • голям брой речници – 11 предварително инсталирани езикови комбинации и 42 комбинации, достъпни за безплатно изтегляне;
  • лекота и компактност – въпреки големия екран, теглото на електронния четец е само 265 грама, а размерите му са 134 × 189,5 × 7,95 mm.

PocketBook InkPad 4 – световният бестселър с нови възможности

обратно
Aa HD