Запознайте се с новия 7-инчов PocketBook Era – перфектен във всеки детайл

1 юни 2022 г.

PocketBook с гордост обявява дългоочаквания 7-инчов PocketBook Era с екрана от ново поколение E Ink Carta™ 1200 за перфектен комфорт по време на четене и слушане. Новият PocketBook Era може да се похвали редица усъвършенствани функции, като вграден високоговорител и поддръжка на аудиокниги, преобразуване на текст в реч и Bluetooth, подобрена защита против надраскване и водоустойчивост IPX8.

Моделът е изпълнен в напълно променен дизайн и впечатлява със своята компактност. Новият подход към дизайна и ергономичността на устройството използва страничен захват и бутони за управление на страничния панел. И двете характеристики правят електронния четец още по-удобен за държане с дясната или лявата ръка.

Новият PocketBook ще бъде пуснат в две версии с различни цветове и големини на вътрешната памет: Sunset Copper (Меден залез) с 64 GB памет и Stardust Silver (Сребро от звезден прах) с 16 GB памет.

Екран от ново поколение E Ink Carta™ 1200

PocketBook Era предлага най-новия 7-инчов екран E Ink Carta™ 1200 с разделителна способност от 1264 × 1680 и 300 точки на инч, което гарантира висок контраст и яркост на електронната страница. Актуализираната технология увеличава контраста на образа с 15% и подобрява времето на реакция на сензорния екран с 20%. Екранът със 7-инчов диагонал е оптималният размер за четене у дома или на път – устройството си остава компактно, но същевременно показва повече текст на една страница от класическия 6-инчов електронен четец. Благодарение на функцията SMARTlight, която позволява да се регулират яркостта и цветовата температура, можете да се наслаждавате на щадящо очите четене при всякаква осветеност.

Нов впечатляващ дизайн и ергономичност

PocketBook Era се отличава с комбинация от ултрамодерен дизайн и ергономична форма, която създава уникална естетика, нова за четците. Благодарение на тънката рамка и стилните бутони устройството изглежда фино и елегантно. С преместените на страничния панел бутони за управление и компактния си размер устройството се държи лесно. G-сензорът автоматично определя и променя ориентацията на екрана, с което прави PocketBook Era еднакво удобен за използване както с дясна, така и с лява ръка. Размерите на модела са 134,3 × 155 × 7,8 mm, което превръща устройството в един от най-компактните 7-инчови електронни четци на пазара.

Усъвършенствано слушане с вграден високоговорител, Bluetooth и преобразуване на текст в реч

PocketBook поддържа 6 формата за аудиокниги и благодарение на вградения високоговорител потребителите могат да започнат да слушат просто с натискане на бутона за възпроизвеждане на екрана на електронния четец. В същото време можете да слушате книги и музика през безжични слушалки, автомобилни аудио системи и други устройства чрез Bluetooth. Друга полезна функция за онези, които предпочитат да слушат книги, е функцията за преобразуване на текст в реч, която превръща всеки текст в аудиозапис на естествено звучащ глас. Само две щраквания и устройството ще чете на глас всеки аудио файл на един от 26-те налични езика.

Защита от вода и надраскване

Екранът предлага подобрена защита от надраскване, която дава повече увереност в безопасността на устройството дори при най-активната употреба. Освен това водоустойчивият PocketBook Era е идеалната джаджа за четене в банята или на открито. Електронният четец е защитен от вода съгласно международния стандарт IPX8, което означава, че устройството може да бъде потопено в сладка вода на дълбочина до 2 метра в продължение на до 60 минути, без това да му навреди.

PocketBook Era предлага още:

  • Поддръжка на 29 формата – 19 за книги, 6 за аудио и 4 графични формата.
  • Wi-Fi и брандирани облачни услуги – това опростява синхронизирането с други устройства и управлението на библиотеката.
  • Батерия с капацитет 1700 mAh – до един месец активно четене без презареждане.
  • Двуядрен процесор – осигурява бърза работа на приложенията и плавно прелистване.
  • Предварително инсталирани речници – 22 езикови комбинации.

Тези и други функции ще бъдат на разположение на потребителите в две версии: PocketBook Era в цвят Sunset Copper (Меден залез) с 64 GB памет и PocketBook Era в цвят Stardust Silver (Сребро от звезден прах) с 16 GB памет.

PocketBook Era – влезте в новата ера на електронното четене.

обратно
Aa HD