PocketBook Color Note: лесно водене на цветни бележки на голям екран E Ink Kaleido 3

5 септември 2024 г.

PocketBook представя Color Note - най-новия си електронен бележник със зашеметяващ 10,3-инчов цветен екран E Ink Kaleido™ 3, стилус и разнообразни инструменти за безупречно водене на бележки. Оборудвано с Android™ 12 и с функцията SMARTlight с най-новата технология E Ink ComfortGaze™, това устройство е създадено, за да повиши производителността и креативността ви. Вграденият високоговорител, Bluetooth и предварително инсталираният режим „Текст в реч“ превръщат Color Note в истинско откритие за слушателите на аудиокниги.

Цифрово водене на цветни бележки - възможно най-лесно!

Големият и предпазващ очите 10,3-инчов цветен екран E Ink Kaleido 3, базиран на технологията на Mobius™, е идеалното платно както за грандиозни идеи, така и за ежедневни бележки. Впечатляващият размер на екрана позволява на ползвателите да пишат или да рисуват с максимален комфорт, а цветната технология E Ink Kaleido 3 предлага разширени възможности за творческо изразяване, като същевременно екранът остава напълно безопасен за очите и без отблясъци.

PocketBook Color Note е идеален помощник както за работа, така и за учене. Прецизният стилус позволява на ползвателите да си водят бележки без усилие, независимо дали са на среща, лекция или обмислят идеи. С богатия набора от инструменти, включително персонализируеми писалки, четки, маркери, моливи, калиграфски елементи, гумички и ласо, ползвателите могат лесно да управляват и подобряват своите бележки. Освен това можете да вмъквате текстови полета, обекти с форма (като линии, правоъгълници, елипси, триъгълници и звезди) и изображения.

Удобно споделяне на бележки

PocketBook Color Note разполага с функцията „Изпращане по имейл“, която опростява дигиталния живот на потребителите. Тя позволява на потребителите бързо да изпращат бележките си до един или няколко имейл адреса само с няколко докосвания. Независимо дали си сътрудничите по проект, споделяте впечатления от среща или разпространявате бележки от обучение, тази функция гарантира, че информацията ви ще достигне до правилните хора незабавно.

Технологии SMARTlight и ComfortGaze - ненадминат комфорт и безопасност

PocketBook Color Note е едно от най-щадящите очите устройство, тъй като в допълнение към адаптивната предна светлина SMARTlight, която позволява на потребителите да избират топъл или студен тон на екрана, устройството за електронни бележки разполага и с най-новата технология E Ink ComfortGaze. Предната светлина E Ink ComfortGaze гарантира несравнимо ниво на безопасност за очите, тъй като намалява вредната синя светлина с 60% и прави четенето с предната светлина три пъти по-малко стресиращо за очите в сравнение с LCD екраните.

Вграден високоговорител, Bluetooth и преобразуване на текст в реч

С вграден високоговорител и поддръжка на Bluetooth устройството е идеално за слушане на аудиокниги и музика навсякъде и по всяко време. Независимо дали потребителите избират да слушат директно на устройството, или с безжични слушалки, те могат да превключват между задачите и да се наслаждават на аудиосъдържанието си с лекота.

Преобразуването на текст в реч е друга изключително удобна функция, която помага на потребителите да продължат да се наслаждават на книгата си, дори когато четенето не е удобно. Потребителите могат да се занимават с работата си, докато устройството чете книгата им на глас, за да звучи тя възможно най-естествено.

Операционна система Android 12 и приложение Google Play за подобрена функционалност

С операционна система Android 12, PocketBook Color Note предлага гъвкавост при инсталирането и използването на външни приложения, което подобрява работата с бележки и четенето. Благодарение на достъпа до Google Play Store чрез приложението потребителите могат да персонализират устройството според конкретните си нужди и да се насладят на огромния избор от приложения, налични в платформата Android.

Други особености и характеристики на PocketBook Color Note:

  • E Ink Kaleido™ 3 цветен екран - възпроизвежда 4096 цвята и предлага разделителна способност 1404 × 1872 (черно-бяло изображение).
  • Операционната система Android 12 и приложението Google Play Store предлагат свободата да инсталирате външни приложения.
  • Четириядрен процесор за бърза и ефективна работа.
  • 4 GB RAM, 32 GB вградена памет и слот за microSD карта.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (двулентова - 2,4/5GHz) и USB тип C.
  • Поддръжка на 6 формата аудиокниги.
  • Поддръжка на 24 книжни и графични формати.
  • Стилусът на PocketBook е включен в комплекта за разпространение.

PocketBook Color Note: пишете, четете, мечтайте цветно!

обратно
Aa HD