PocketBook Color – швейцарската марка ще пусне нов електронен четец с цветен екран

16 април 2020 г.

PocketBook с гордост обявява, че се приближава към финалния етап от разработката на иновативен електронен четец с 6-инчов цветен екран E Ink Kaleido™. Новият PocketBook Color ще стане един от първите електронни четци с цветен екран на база на най-новата технология E Ink Print Color ePaper.

Новият 6-инчов PocketBook Color издига четенето на електронни книги на съвсем ново ниво, като го прави още по-забавно, вдъхновяващо и информативно. Устройството разполага с цветен екран от най-новото поколение E Ink Kaleido™, който може да показва 4096 цвята. При екрана на PocketBook Color са запазени грижата за защита на очите и всички уникални свойства, присъщи на дисплеите E Ink. Стандартният текст в черно и бяло остава отчетлив благодарение на разделителната способност от 300 dpi.

По-завладяващо четене на електронни книги на екран, който се грижи за очите

Електронните книги никога не са били толкова привлекателни за най-младите читатели. Вместо обичайните страници в черно и бяло, които не винаги могат да задържат вниманието на децата, електронният четец PocketBook Color им предлага да се наслаждават на изцяло илюстрирано електронно съдържание, което предизвиква емоции и е по-лесно за възприемане. Децата, юношите, както и възрастните, със сигурност ще оценят новото ниво на съпреживяване на омайващите истории в книгите.

Образователното и професионалното електронно съдържание в електронния четец става по-информативно

Учебниците, наръчниците, книгите за изкуствата, ръководствата по медицина и бизнес литературата вече са не само по-приятни за окото, но и изразяват напълно вложения в тях смисъл. Всички изображения, графики, таблици диаграми, карти и други илюстрации сега ще бъдат цветни – така, както са били създадени от авторите. В допълнение, традиционно за устройствата с E Ink, електронният четец дава възможност за четене в продължение на няколко седмици без презареждане. Всички тези предимства правят устройството идеално за учащи се, преподаватели, както и за хора, които се интересуват от бизнес литература и книги за самоусъвършенстване.

Цветни супергерои и модни истории

Приятните за окото цветове ще се харесат на читателите на електронни версии на илюстровани списания и на любителите на комикси. Героите и злодеите в комиксите най-сетне възвърнаха естествените си цветове на екрана E Ink. Периодичните издания сега са наситени с цветове и разказват истории или описват най-новите тенденции с всичките им вълнуващи подробности.

Техническите характеристики на цветния електронен четец предстои да бъдат разкрити. Пускането на пазара на новото устройство е планирано за юни 2020 г.

PocketBook Color – следващата ви страница е цветна!

обратно
Aa HD