PocketBook Basic Lux 4: достъпен и свръхлек спътник за четене на електронни книги

7 август 2023 г.

PocketBook има удоволствието да обяви пускането на достъпния електронен четец PocketBook Basic Lux 4 със сензорен дисплей и подсветка! Благодарение на приятния за окото 6-инчов екран E Ink Carta™, Wi-Fi и облачна услуга, поддръжка на 25 формата и седмици автономна работа на батерията, това е идеалното устройство от начално ниво за ежедневно удоволствие от четенето.

Свръхлекият и компактен PocketBook Basic Lux 4 ще се появи в продажба в близките седмици.

Наслаждавайте се на безопасно четене на електронни книги без да напрягате очите си

PocketBook Basic Lux 4 разполага с 6-инчов сензорен HD дисплей, използващ технологията E Ink Carta™, която осигурява изключителен комфорт и безопасност за очите. Оптичните характеристики на екрана са почти идентични с тези на обикновена хартиена страница, което позволява лесно четене в продължение на няколко часа, без да причинява умора на очите или загуба на фокус. Освен това екранът E Ink не дава отблясъци, което го прави удобен за четене навън дори при ярка слънчева светлина.

Щадяща очите подсветка

PocketBook Basic Lux 4 с вградена подсветка позволява да четете комфортно при всякакво осветление, включително при пълна тъмнина. Технологията на подсветката е проектирана така, че да е изключително приятна за очите: светодиодите са насочени по повърхността на екрана, така че да осветяват електронната страница, а не да светят директно върху лицето ви. Тя осигурява приятно и спокойно четене.

Удобен, компактен и дълготраен четец за електронни книги

PocketBook Basic Lux 4 е удобно и компактно устройство, което тежи само 155 грама и се побира лесно във всяка чанта или дори в джоба. Електронният четец е удобен и изключително лесен за използване благодарение на механичните бутони за управление и сензорния екран. Basic Lux 4 се отличава и с невероятна енергийна ефективност: едно пълно зареждане на устройството осигурява до един месец активно четене!

Вашата богата библиотека, винаги под ръка

Четецът за електронни книги поддържа 25 формата на книги и графични формати без конвертиране, включително най-популярните: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG и PNG. Благодарение на поддръжката на Adobe DRM можете дори да заемате книги от онлайн библиотеки. И не забравяйте, че с Basic Lux 4, цялата ви библиотека ще бъде под ръка, защото освен вградената памет от 8 GB, електронният четец има слот за карти с памет.

Облачни услуги и безплатни речници

PocketBook Basic Lux 4 разполага с Wi-Fi, така че можете да купувате книги от всеки онлайн магазин, удобно да управлявате цялата библиотека и да синхронизирате файлове с други устройства с помощта на PocketBook Cloud.Освен това услугата Dropbox позволява бързо и лесно доставяне на електронни книги на устройството. Електронният четец се предлага с 11 предварително заредени речника и допълнителни 42 езикови комбинации, които могат да се изтеглят безплатно. Това прави Basic Lux 4 отлично устройство за изучаване и усъвършенстване на чужди езици.

PocketBook Basic Lux 4: вашият достъпен и умен спътник в четенето на електронни книги

обратно
Aa HD