PocketBook Basic Lux 3: повече възможности, по-голям комфорт

19 януари 2022 г.

PocketBook обяви нов базов електронен четец със SMARTlight, двуядрен процесор и Wi-Fi модул – функции, които преди бяха налични само в най-усъвършенстваните модели. В същото време устройството остава възможно най-просто и достъпно.

SMARTlight – не просто подсветка

Възможността да се включи предната подсветка и да се чете дори в пълна тъмнина е много удобна. Технологията SMARTlight обаче издига комфорта при четене на напълно ново ниво. Вече можете да регулирате не само яркостта на екрана, но и цветовата температура. Със SMARTlight можете да добавите по-топъл или по-студен тон към страницата и да запазите готовите настройки за бързо превключване по-късно.

Безопасен екран E Ink – най-добрият избор за четене

PocketBook Basic Lux 3 предлага 6-инчов екран E Ink Carta™ с разделителна способност 758 × 1024. Устройството е напълно безопасно за зрението: благодарение на технологията за електронно мастило екранът на електронния четец е близо до печатната страница по отношение на оптичните характеристики. С PocketBook Basic Lux 3 можете да се насладите на четене на електронни книги без ограничения – очите ви няма да се изморят дори след продължително четене. Освен това екранът E Ink не блести на слънцето, така че устройството е страхотно за четене на открито.

Wi-Fi и услуги в облак за още повече възможности

Наличието на Wi-Fi модул прави PocketBook Basic Lux 3 още по-удобен и лесен за потребителя. Потребителите получават бърз достъп до книжарницата на марката и други платформи за книги. Благодарение на услугата PocketBook Cloud и мобилното приложение PocketBook Reader цялата библиотека се синхронизира незабавно между електронния четец и други устройства: смартфон, таблет, лаптоп. Освен това достъпът до интернет ви позволява бързо да изтегляте актуализации и да прехвърляте книги на електронния четец само с няколко кликвания с функцията Send-to-PocketBook и услугата Dropbox PocketBook.

Всички най-популярни формати

Електронният четец поддържа 21 формата (17 за книги и 4 графични), което улеснява много живота на потребителите. Не е необходимо да прекарвате дълго време за преобразуване на книга от един формат в друг: PocketBook лесно отваря файлове във формати DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF. И дори защитени с DRM файлове EPUB и PDF.

Двуядрен процесор и слот за карта с памет

Новият двуядрен процесор и удвоената RAM памет (512 MB) увеличават скоростта на PocketBook Basic Lux 3 и плавността на прелистването на страниците. Вградената памет на модела е 8 GB, а слотът за допълнителна карта с памет ще увеличи значително размера на съхранението. Паметта на електронния четец е достатъчна за създаване на огромна електронна библиотека с хиляди книги. Освен това PocketBook Basic Lux 3 демонстрира енергийна ефективност за разлика от обикновените електронни четци – моделът може да работи до месец с едно зареждане.

Компактност, лекота, минимализъм

Устройството тежи само 155 грама, а по размери е сравнимо с малък бележник. Това означава, че вашата библиотека може да влезе не само в чанта или раница, но и дори в джоб на палто или яке. PocketBook Basic Lux 3 се предлага в черен цвят, който подхожда на изискания и минималистичен дизайн на електронния четец.

PocketBook Basic Lux 3: функционалност и простота за приятно четене на електронни книги.

обратно
Aa HD