Новият PocketBook Basic 4 – лесен за използване, като всичко гениално

8 юли 2020 г.

PocketBook пуска новия електронен четец на базово ниво PocketBook Basic 4 с щадящ очите 6-инчов HD екран E Ink Carta™ от най-ново поколение и с изключително ниско тегло от 145 г. Лесното за използване устройство е идеалният избор за тези, които ценят простотата и комфорта.

Повече от книга

Каква трябва да е според вас добрата книга? Да ви бъде винаги подръка и да се чувствате така, сякаш ще потънете във вълнуващия сюжет. PocketBook Basic 4 е лесен за използване и щади очите, точно като обикновена хартиена книга, но ви дава възможност и да съхранявате хиляди интересни истории в джоба си. Електронният четец притежава 6-инчов HD екран E Ink Carta™, който има същия контраст като отпечатана книга и осигурява същата безопасност за очите. Благодарение на технологията E Ink устройството е удобно за четене дори при най-ярка слънчева светлина: няма отблясъци, които да помрачават радостта от завладяващата книга.

Атрактивен външен вид, впечатляваща лекота

PocketBook Basic 4 е с нов продуктов дизайн и изглежда компактен и стилен. Ергономичните бутони на предния панел ви дават възможност да работите с устройството лесно и удобно с една ръка. Електронният четец тежи само 145 г, а размерите му са 161,3 × 108 × 8 мм. Няма значение къде се каните да носите своя PocketBook Basic 4: в ученическа раница, в дамска чанта и дори в джоба на якето – устройството е наистина компактно. PocketBook Basic 4 може да съхранява огромна цифрова библиотека от няколко хиляди книги и в същото време е по-лек и по-тънък от обикновена тетрадка.

Рядко презареждане, без конвертиране на файлове

PocketBook Basic 4 поддържа 16-те най-популярни формата за книги и 4 графични формата, което опростява процеса на четене. Устройството показва с лекота преобладаващата част от книгите, като спестява на потребителите време, защото не е необходимо да конвертират файлове. Няма да се налага да се притеснявате за редовното презареждане на батерията на електронния четец. PocketBook Basic 4 може да работи с едно зареждане на батерията до един месец, което превръща електронния четец и в перфектния спътник при пътуване.

Перфектно място за вашата библиотека

PocketBook Basic 4 разполага с 8 GB вградена памет, която ви дава възможност да съхранявате няколко хиляди книги в електронния четец. Устройството разполага и със слот за карта с памет (до 32 GB), което дава възможност виртуалната библиотека на потребителя да се разшири до над 15 хиляди електронни книги в зависимост от формата и качеството на всеки изтеглен файл.

PocketBook Basic 4 – лесното използване и малкото тегло са винаги на мода

обратно
Aa HD