Ozone.bg вече може да се използва с PocketBook: запознайте се с новия уебсайт за любителите на електронното четене

1 март 2022 г.

Благодарение на поддръжката за книги, защитени с LCP (защита на лицензирано съдържание), собствениците на PocketBook вече могат да четат лицензираното съдържание от една от най-големите български онлайн платформи Ozone.bg! А с новия уебсайт eink.ozone.bg, който е създаден специално за електронни четци, процесът на изтегляне на книги става възможно най-удобен.

Понастоящем поддръжката за книги, защитени с LCP, е достъпна за пет модела: Inkpad 3 (740), Inkpad 3 Pro (740-2), Inkpad Lite (970), Touch Lux 5 (628), Touch HD 3 (632). Скоро към тях ще се присъединят и други модели на PocketBook!

Как става това?

Всичко е съвсем просто! Изберете вашите електронни книги от обширния каталог на Ozone.bg и ги закупете. След това посетете уебсайта eink.ozone.bg през браузър на електронния четец PocketBook и въведете вашето потребителско име и парола от Ozone.bg. Ще видите списък с всички ваши покупки, налични за изтегляне в електронния четец. Изберете лиценза от вашата библиотека, въведете ключа (изисква се само веднъж, наличен е във вашия профил в ozone.bg) и книгата ще бъде автоматично изтеглена и готова за четене.

Кои устройства PocketBook са подходящи за четене на книги от Ozone.bg?

Поддръжката за книги, защитени с LCP, е достъпна за следните модели: Inkpad 3 (740), Inkpad 3 Pro (740-2), Inkpad Lite (970), Touch Lux 5 (628), Touch HD 3 (632). Моля, имайте предвид, че инсталираната версия на софтуера трябва да е 6.5 или по-нова.

В близко бъдеще съдържанието на Ozone.bg ще бъде достъпно и за следните модели: Basic Lux 3 (617), Inkpad Color (741), Inkpad X (2040), Color (633), Touch Lux 4 (627).

Вече е толкова лесно да се наслаждавате на електронни книги от Ozone.bg на вашия електронен четец PocketBook! Купувайте бестселъри и любимите си романи от една от най-бързо развиващите се платформи за електронни книги в България, след което ги изтегляйте и четете на вашето безопасно за очите устройство PocketBook.

обратно
Aa HD