PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – съвършенство в детайлите

21 октомври 2019 г.

Запознайте се с лимитираното издание на най-продавания електронен четец PocketBook Touch Lux 4 в изискан златист цвят, допълнено със стилен защитен аксесоар. В навечерието на коледните празници PocketBook подготви най-добрия подарък за всички почитатели на електронното четене – ексклузивната версия за подарък на ултра лекия и елегантен електронен четец с HD екран и подсветка.

Тестван и оценен по целия свят

PocketBook Touch Lux 4 е един от бестселърите на марката, който комбинира отличеният с награда Red Dot дизайн и изключителната лекота с висока ефективност и няколко усъвършенствани функции. Електронният четец разполага с мултисензорен 6-инчов екран E Ink Carta™ HD, подсветка и Wi-Fi. Моделът поддържа най-много от форматите на пазара – общо 19, включително 4 графични и 2 за четене на комикси. Основната облачна услуга на PocketBook синхронизира книгите във всички устройства и дава възможност за удобно четене при всички обстоятелства.

Уникален цвят за първокласен дизайн

Елегантният златист цвят на PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition перфектно допълва съвременния дизайн на модела, който е спечелил наградата за дизайн Red Dot за 2019 г.

Дискретният златист нюанс прави устройството подходящо както за мъже, така и за жени и подчертава стремежа към съвършенство в детайлите.

В допълнение към своя минимализъм и ергономичност електронният четец се откроява и със своята безпрецедентна компактност и лекота. Тегло на модела – 155 g, размери – 161,3 × 108 × 8 mm. С такива размери устройството може да се побере дори в джоба на джинсите.

Подарък калъф – дизайн и защита, събрани в едно

Ексклузивната версия за подарък на PocketBook Touch Lux 4 се предлага в комплект със стилен калъф, който ще защити екрана от механична повреда. Устройството може да се носи в чанта без притеснения за одраскване на екрана. Освен това калъфът ви позволява да поставяте електронния четец удобно на всяка повърхност за най-удобно четене. Друго предимство от използването на калъфа на PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition е повишената енергийна ефективност. Моделът е снабден със сензор за капака, който автоматично включва устройството в режим на заспиване след затваряне на екрана.

Допълнителна година гаранция

Друга приятна изненада от PocketBook е допълнителната година гаранция за PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. Когато купувате версията за подарък на електронния четец, получавате една година допълнително безплатно гаранционно сервизно обслужване. По този начин гаранцията за PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition се удължава на три години.

Когато избирате PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition за обичаните от вас хора или за самите себе си, вие отказвате да правите компромис с перфектния комфорт, изтънчения стил и увлекателното четиво.

Включете вашето празнично настроение с PocketBook.

обратно
Aa HD