Екран E Ink Kaleido™ – нова цветна ера в електронното четене

3 август 2020 г.

Иновациите в технологиите за електронно четене продължават. През 2020 г. на пазара беше пуснат новият екран E Ink Kaleido™, който осигурява на страстните читатели в цял свят още по-вдъхновяващи и богати впечатления при четене. Сигурни сме, че имате въпроси за новия екран и неговите предимства, така че с удоволствие ще отговорим на някои от тях!

Каква е целта на технологията Print Color ePaper?

Технологията е разработена от E Ink Corporation, за да даде възможност за четене на илюстрирано цветно електронно съдържание на безопасен за очите екран – учебници, научни ръководства, справочници, комикси, детски книги, научно-популярна и бизнес литература.

E Ink Kaleido™ прави цветовете, чертежите, графиките и диаграмите по-информативни на екрана E Ink. Потребителите вече могат да четат учебници и бизнес книги, без да губят важна информация. Цветовете правят четенето на екран E Ink още по-пълноценно и завладяващо.

Какво представляват екранът E Ink Kaleido™ и технологията Print Color ePaper?

Цветният екран E Ink Kaleido™ комбинира класическия черно-бял панел E Ink и технологията Color Filter Array (CFA). Това означава, че към монохромния E Ink панел се прилага специален RGB филтър, който дава възможност на E Ink Kaleido™ да показва до 4096 цвята и оттенъка.

Екранът E Ink Kaleido™ предлага оптимални характеристики с включената предна подсветка.

Притежава ли E Ink Kaleido™ всички предимства на технологията E Ink?

Екранът E Ink Kaleido™ е безопасен за очите и запазва всички уникални свойства, характерни за дисплеите E Ink. При него няма отблясъци, което дава възможност за комфортно четене на открито. Освен това той е енергийно ефективен – всички електронни четци с E Ink използват енергия само при разлистване на страниците и при някои допълнителни функции, като предната подсветка, което дава възможност за четене до един месец с едно зареждане.

Научете повече за електронния четец PocketBook Color с екран E Ink Kaleido™!

обратно
Aa HD