PocketBook InkPad X – шедьовър за електронно четене с 10-инчов екран

8 октомври 2019 г.

PocketBook с гордост представя своя дългоочакван електронен четец с голям 10,3-инчов екран – PocketBook InkPad X. Каквото и да четете: книга, вестник, списание, комикс или професионално четиво – огромният екран предлага невероятни усещания за потребителите. Новият електронен четец тежи само 300 g и има функция SMARTlight и аудиоизход.

Разширяване на хоризонтите на четенето

PocketBook InkPad X има 10,3-инчов HD екран с разделителна способност 1404 × 1872, което го превръща в идеалното устройство за четене на всякакво съдържание: книги, цифрови версии на вестници и списания, книги с комикси, научни публикации и дори партитури. С InkPad X потребителят може да вижда по-голямо количество текст на една страница, без да е необходимо да намалява размера на шрифта. Освен това технологията E Ink Carta™ Mobius прави оптичните характеристики на екрана почти идентични с тези на обикновена хартиена страница.

SMARTlight за четене по всяко време

PocketBook InkPad X е предназначен за активно използване по всяко време на деня и нощта. Технологията SMARTlight осигурява максимален комфорт при четене при всякакви условия на осветяване, като регулира автоматично яркостта и цветната температура на екрана. Можете дори да променяте яркостта и оттенъка, без да се откъсвате от страницата: само плъзнете с пръст по страната на дисплея. Потребителите могат също така да запазват шаблони с екранни настройки, които да активират по-късно.

32 GB памет за колосална библиотека

PocketBook InkPad X има значителна вътрешна памет с обем 32 GB. Само си представете колко много текстови файлове и изображения ще се поберат във вашата електронна библиотека! PocketBook InkPad X може да съхранява например до 15 000 книги без илюстрации във формат EPUB. Дори ако изтегляте списания и вестници във формат PDF, както и комикси във формат CBR и CBZ, в паметта на електронния четец може да се запазят около 10 000 файла (действителното количество зависи от големината и качеството на всеки зареден файл). Определено ще имате достатъчно място, за да запазите любимата си колекция от аудиокниги в електронния четец.

Аудиокниги и музика на вашия PocketBook

Слушането на аудиокниги има някои неоспорими предимства пред традиционното четене. Между тях е възможността да се изпълняват различни задачи по време на слушането на книгата (например шофиране на автомобил!). PocketBook InkPad X разполага с Bluetooth и възпроизвежда аудиокниги и други аудиофайлове във формат MP3, M4B и OGG. Това означава, че можете да слушате музика, без да се откъсвате от любимия си роман. Преобразуването на текст в реч е друга полезна функция, която любителите на книги ще оценят. Чрез свързване на слушалки към електронния четец можете да слушате всеки текстов документ на до 16 езика.

Захранване и издръжливост

Благодарение на модерния си двуядрен процесор, PocketBook InkPad X се справя лесно и бързо с всяка задача. Устройството е оборудвано с батерия с капацитет 2000 mAh, която осигурява целодневна работа до един месец без презареждане. Освен това PocketBook InkPad X е снабден със сензор за капака, който осигурява автоматично превключване на електронния четец в спящ режим, след като затворите предпазния капак.

Продуктът използва USB тип-C (USB стандарт 2.0), както за зареждане, така и за свързване на слушалки чрез многожилен 3,5 mm аудиоадаптер.

Всеки формат, на всеки език, навсякъде

PocketBook InkPad X продължава да популяризира философията на PocketBook за пълна свобода и това се отразява във всеки детайл. Електронният четец поддържа 19 формата за книги, 4 графични формата (JPEG, BMP, PNG и TIFF) и 3 аудиоформата (MP3, M4B и OGG). Повече формати, по-голяма универсалност за читателя.

Новият модел е перфектен за хора, които учат езици или пътуват много. Предварително инсталираните речници Abbyy Lingvo® ще ви помогнат да четете чужда литература, като ви превеждат непознатите думи.

PocketBook InkPad X е част от глобалната екосистема на PocketBook. Посредством услугата PocketBook Cloud можете да качвате книги в електронния четец, да прехвърляте отделни файлове или цялата си библиотека към смартфон или каквито и да са други устройства, да синхронизирате мястото, до което сте стигнали, маркираните места и бележките.

PocketBook InkPad X за разширяване на хоризонтите на четенето.

обратно
Aa HD