Фърмуер 6.0 за PocketBook InkPad 3 Pro – голямо актуализиране на визуализирането

8 май 2020 г.

Дългоочакваната версия 6.0 на фърмуера за електронни четци PocketBook InkPad 3 Pro вече е налична за инсталиране. Потребителите ще получат множество приятни актуализации: нов дизайн на главното меню и приложенията.Освен това електронният четец вече поддържа още повече формати – с добавения EPUB3 форматите на книги, които могат да бъдат прочитани без конвертиране, стават 20.

Всяка актуализация на софтуера от PocketBook има за цел да направи електронното четене още по-удобно и комфортно. Продуктите на компанията редовно получават нови функции и възможности, което прави вашия четец практически полезен и съвременен дори няколко години, след като е бил закупен. Новият фърмуер 6.0 въвежда следните актуализации за PocketBook InkPad 3 Pro:

  • Новият дизайн на главното меню: добавен е списък с препоръчани книги (най-нови романи, бестселъри). Както и възможността за персонално конфигуриране на началния екран на електронния четец: потребителят може да добавя икони на приложения, да активира или да деактивира показването на препоръчани книги и т.н.
  • Актуализация на дизайна на приложенията: версия 6.0 на фърмуера променя графичния потребителски интерфейс на приложенията, както и панела за известия, контролния панел и панела с приложения. Бихме искали да отбележим специално още по-стегнатия дизайн на приложението Music Player за слушане на аудиокниги.
  • EPUB3 е още един формат за книги, който електронните четци PocketBook могат да използват. Така InkPad 3 Pro вече поддържа 20 формата за книги, 4 графични формата и 3 аудиоформата, което е истински рекорд за такива устройства.
  • Системата за удостоверяване вече е още по-удобна. Благодарение на новия фърмуер вече можете да използвате един акаунт за вход в PocketBook Cloud, PocketBook Store и другите услуги на марката. Предлага се и възможността за удостоверяване в акаунта посредством сканиране на QR кода в мобилното приложение PocketBook Reader посредством смартфон.
  • Електронният четец ще работи още по-бързо. Инсталирането на фърмуера 6.0 ще окаже положително влияние върху производителността на PocketBook InkPad 3 Pro: устройството бърз се „събужда“ от „спящ“ режим, сензорният панел реагира по-добре от всякога, а писането в ръкописен режим е още по-плавно.

Разбира се, това не е пълният списък с актуализации, така че изтеглете версия 6.0 на фърмуера и се насладете на новите характеристики на вашия любим PocketBook InkPad 3 Pro.

Преди известно време излезе фърмуер 6.0 за електронни четци PocketBook Touch HD 3, а скоро ще бъде пусната актуализацията и за другите най-нови модели на PocketBook.

обратно
Aa HD