Топ 5 на електронните четци за 2021 г.: два модела PocketBook влязоха в престижната класация едновременно

10 декември 2021 г.

PocketBook InkPad Color и PocketBook InkPad Lite - тези два модела бяха включени в Топ 5 на електронните четци за 2021 г. според Goodereader.com, едно от най-авторитетните онлайн списания на английски език за електронни книги.

Устройствата PocketBook вече се отличиха със своя новаторски и уникален набор от функции, които предоставят на потребителите безупречно читателско преживяване. Това е отбелязано и от авторите на Goodereader, които съветват хората, разгледали първия цветен електронен четец с голям екран E Ink Kaleido™ Plus, както и най-достъпния електронен четец с уникален диагонал от 9,7 инча.

Петото място сред Топ 5 на електронните четци за 2021 г. беше отредено на PocketBook InkPad Color. Рецензентът отдава дължимото на новаторския цветен екран на E Ink Kaleido™ Plus, който е идеален за четене на комикси, манга (комикси в японски стил), графични романи и PDF файлове.

Друг нов продукт от PocketBook зае третото място в класацията. Става дума за електронния четец InkPad Lite, който беше пуснат тази есен. Първото нещо, което грабва вниманието ви към този модел, е неговият голям екран и модернизираният дизайн със странични бутони за управление. Освен това устройството впечатлява с цената си - PocketBook InkPad Lite е електронният четец с 9,7-инчов екран с най-достъпната цена.

PocketBook периодично радва читателите от цял свят с нови модели, които се различават не само по име, но и с уникални технологии, функции, размери на екрана и т.н. 2021 година не беше изключение и фактът, че два модела на PocketBook едновременно влязоха в престижната класация от Goodereader, е отлична демонстрация на популярността и уместността на марката.

Можете да гледате целия преглед на Топ 5 на електронните четци за 2021 г. от Goodereader тук.


обратно
Aa HD