Фърмуер 6.0 за PocketBook Touch Lux 4: открийте нови възможности за вашия електронен четец

21 май 2020 г.

Запознайте се с голямата актуализация на PocketBook Touch Lux 4: фърмуер версия 6.0 вече се предлага за инсталиране на електронния четец. Новият софтуер ще промени дизайна на главното меню и приложенията, ще добави формат за книги EPUB3, ще актуализира онлайн книжарницата* и ще опрости процедурата на упълномощаване при различните онлайн услуги.

PocketBook Touch Lux 4 е един от бестселърите на марката и комбинира лекота и елегантност с висока ефективност и функционалност. Това е третият модел на компанията, който получава най-новия фърмуер 6.0. Преди това актуализацията стана налична за електронните четци PocketBook InkPad 3 Pro и PocketBook Touch HD 3.

Ето някои от основните иновации, които предлага фърмуер 6.0:

  • Още един формат за книги – фърмуер 6.0 дава възможност на електронния четец PocketBook Touch Lux 4 да отваря файлове EPUB3. С други думи, след актуализирането на софтуера устройството ще поддържа рекорден брой формати: 20 за книги и 4 графични.
  • Актуализиране на потребителския интерфейс на приложенията – фърмуер 6.0 променя дизайна на приложенията, като ги прави по-съвременни. Картите на книгите, известията, управлението и панелите на приложенията също ще изглеждат по-свежо.
  • Актуализираната книжарница* – повече възможности за онлайн пазаруване, съвременен интерфейс и добре обмислена навигация. Закупуването на книги онлайн е още по-лесно и по-бързо. Моля, имайте предвид, че магазинът Bookland продължава да бъде отворен и достъпен през уеб браузър. Нещо повече, потребителите могат да се регистрират в новия магазин на PocketBook с данните за вход и паролата от Bookland, като в този случай всички книги ще бъдат преместени автоматично в новия акаунт за магазина чрез PocketBook Cloud.
  • Благодарение на новия дизайн главното меню на електронния четец става още по-удобно. Потребителят може да конфигурира началния екран, да добавя икони на необходимите приложения, да управлява списъка с препоръки и т.н.
  • С новия фърмуер системата за упълномощаване в различните онлайн услуги става по-удобна и лесна за използване. Можете да използвате един акаунт за вход в PocketBook Cloud, PocketBook Store и други услуги, предлагани от марката. В допълнение, можете да влизате в системата, като само сканирате QR кода със смартфона си в мобилното приложение PocketBook Reader.
  • Възобновяването на работата от режим на заспиване е още по-бързо.
  • Писането в ръкописен режим става още по-удобно, защото процесът на писане е още по-плавен.

Всичките ни усилия са с цел да ви осигурим възможно най-удобно четене, затова не забравяйте да актуализирате PocketBook Touch Lux 4 и да разкриете нови възможности пред любимия си електронен четец.

*за електронни четци, използващи книжарница Bookland.

обратно
Aa HD