Рекламни материали от PocketBook: очаква ви нов сезон на удивителни приключения!

1 ноември 2021 г.

Посрещнете тази есен в YouTube: най-очакваната рекламна премиера на годината от PocketBook – четири нови епизода на рекламната поредица „Inside your PocketBook“ (Във вашия PocketBook), която заличава границите между световете. Още повече приключения, фентъзи случки и зашеметяващи обрати. Но внимавайте: никога не знаете къде ще ви отведе страница на нова книга!

Всички добри неща трябва да продължат. Така че, година след премиерата на първите четири епизода, PocketBook с радост представя втория сезон на рекламната поредица за удивителните светове, които се крият зад корицата на всяка книга.

Новите видеоклипове на бранда са част от масова кампания на PocketBook, насочена към насърчаване на електронното четене, в YouTube и социалните медии. Кампанията е основана на идеята „Inside your PocketBook“ (Във вашия PocketBook) с акцент върху хилядите удивителни светове и герои, които ни очакват в електронния четец на PocketBook.

В първия сезон ние избягахме от злодеите заедно с таен агент и неговия неочакван партньор, забавлявахме се на изискан бал, научихме се на летим на метла и намерихме пътя към леговището на приказно чудовище.

Но вторият сезон ще ви удиви с още по-изненадващи и умопомрачителни приключения. Затова седнете удобно и се пригответе да се насладите на всеки от четирите нови епизода:

Ужасът на студента

Тъмните коридори и витите стълбище на мрачния викториански замък пазят много тайни. Затова, когато видите уплашено момиче, което бяга от неизвестна опасност, по-добре да побързаме и да я последваме. Макар че, кой каза, че зад заключена врата ще сме в пълна безопасност?

Фентъзи с епична битка

Ако смел елф и джудже тихо се промъкват през гората, то нещо зловещо се крие някъде наблизо! Включете се в опасна мисия с героя и неговия екип от фантастични герои и нека силата на брадвата, стрелата и четката за баня бъде с вас!

Уестърн на шезлонга

Дивият запад определено не е място за хора със слаби сърца, тъй като ние всички знаем как се решават споровете там. Затова, когато играта на карти тръгне зле, героят ще трябва да демонстрира светкавично бърза реакция. Ние можем само да се надяваме, че в оръжието му ще има достатъчно куршуми. Или слънцезащитен крем...

Суетен рицар

Кой не иска да стане рицар? Всеки средновековен воин е готов да жертва всичко за такава чест. Всичко, с изключение на подстрижка! Не вярвате, че страхотната прическа може да е по-важна от един крал? Гледайте видеото до края и може би ще вземете страната на нашия суетен рицар!

Гледайте втория сезон на вълнуващата рекламна поредица от PocketBook, припомнете си забавните епизоди на първия сезон и не забравяйте да се насладите на хита в YouTube, който започна всичко това - 360o рекламно видео с Шерлок, Дракула и Снежната кралица, който е гледан повече от 15 милиона пъти.

Във вашия PocketBook ви очакват удивителни светове! Просто разлистете страницата.

обратно
Aa HD